ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.1.14

Θα φορολογήσουν και το… ξύσιμο



Σημαντικές αλλαγές στη φο­ρολογία εισοδήματος και στο συνταξιοδοτικό σύστημα φέρνει το 2014, καθώς τίθενται σε εφαρμογή διατάξεις που ψηφίστηκαν φέτος και τα προ­ηγούμενα χρόνια.
Στις φορολογικές δηλώσεις που θα υποβάλουν οι φορολογούμε­νοι την άνοιξη θα εμφανιστούν πρώτη φορά οι επιπτώσεις από τις αλλαγές στην κλίμακα φορολογίας ει­σοδήματος εξαιτίας της κατάργησης πολ­λών φοροαπαλλαγών, όπως του αφορο­λόγητου για τα παιδιά και των εκπτώσεων δαπανών.
Επιβαρύνσεις θα έχουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες με εισοδήματα έως 55.000ευρώλόγω της φορολόγησης με συντε­λεστή 26% από το πρώτο ευρώ, ενώ οι μι­σθωτοί και οι συνταξιούχοι με χαμηλά και μεσαία εισοδήματα θα έχουν ελάφρυνση. Μεγάλες αλλαγές επέρχονται στη φορο­λογία των ακινήτων, καθώς από το 2014 εφαρμόζεται ο νέος ενιαίος φόρος που ψηφίστηκε πρόσφατα στη Βουλή. Επίσης, τα εισοδήματα από ακίνητα θα φορολογούνται πλέον ξεχωριστά με ειδι­κή κλίμακαΕπιπλέον επανέρχεται το «πό­θεν έσχες» για την αγορά ή την ανέγερση κατοικίας.
Όσον αφορά τις αποδείξειςτο ποσό που πρέπει να προσκομισθεί δεν μπορεί να υπερβεί τις 10.500 ευρώ.
Η κατάργηση των πρόσθετων αφορο­λόγητων ποσών για τα παιδιά, η κατάρ­γηση των περισσότερων φοροαπαλλαγών και η διατήρηση των «σκληρών» τεκμηρί­ων διαβίωσης θα φέρουν επιπλέον φόρους το 2014 για εκατοντάδες χιλιάδες φορολο­γουμένους.
Το ετήσιο εισόδημα των μισθωτών – συ­νταξιούχων φορολογείται με κλίμακα τριών συντελεστών φόρου:
◆ 22% για τα πρώτα 25.000 ευρώ.
◆ 32% για τα επόμενα 17.000 ευρώ, από τις 25.001 έως τις 42.000 ευρώ.
◆ 42% για το επιπλέον ποσό πέραν των 42.000 ευρώ.
Ωστόσο, ο φόρος που προκύπτει με βά­ση την κλίμακα των μισθωτών και συνταξι­ούχων μειώνεται:
αΓια εισόδημα μέχρι και 21.000 ευρώ κατά 2.100 ευρώ.
βΓια εισόδημα πάνω από 21.000 ευρώ το ποσό μείωσης των 2.100 ευρώ περιορί­ζεται κατά 100 ευρώ ανά 1.000 ευρώ εισο­δήματος και μέχρι εξαντλήσεως του ποσού των 2.100 ευρώ.
Για παράδειγμα, σε φορολογούμενο με εισόδημα 15.000 ευρώ αναλογεί φόρος ύψους 3.300 ευρώ. Μετά την αφαίρεση της έκπτωσης των 2.100 ευρώ ο τελικός φόρος θα ανέλθει στα 1.200 ευρώ.
Σε άλλο φορολογούμενο με εισόδη­μα 29.000 ευρώ αναλογεί φόρος ύψους 6.780 ευρώ. Η έκπτωση στο ανωτέρω ει­σόδημα ανέρχεται στα 1.300 ευρώ. Οπό­τε ο τελικός φόρος διαμορφώνεται στα 5.480 ευρώ.
Το Ποντίκι

Δεν υπάρχουν σχόλια: