ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.1.09

ΟΥΤΕ 1 € ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ... ΑΠΟ Ε.Ε. ΟΜΩΣ 1 ΔΙΣ 110 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ

«Όσο συνεχίζονται οι προκλήσεις δεν πρόκειται να εκταμιευτεί από την Ελλάδα ούτε ένα ευρώ», δήλωσε ο Έλληνας πρωθυπουργός

Νέο ηχηρό μήνυμα προς τα Σκόπια έστειλε από τη Βουλή ο πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργου Καρατζαφέρη, για το θέμα της τελικής συμφωνίας της ΠΓΔΜ με την Ευρωπαϊκή Ενωση.
«Όσο η ηγεσία των Σκοπίων καλλιεργεί μια ατμόσφαιρα προκλήσεων, εθνικισμού και μισαλλοδοξίας δεν πρόκειται να εκταμιευτεί από την Ελλάδα ούτε ένα ευρώ για την κατασκευή του ευρωπαικού άξονα 10, στη μετονομασία του οποίου προχώρησε η γειτονική χώρα», διαβεβαίωσε ο κ. Καραμανλής.
Όπως είπε, η κυβέρνηση βαδίζει με μοναδικό γνώμονα το...συμφέρον της Ελλάδας και επανέλαβε ότι όσο η γειτονική χώρα ακολουθεί την πολιτική της αδιαλλαξίας, θα είναι ο κλειστός ο δρόμος προς την ΕΕ και το ΝΑΤΟ.
Γ. Καρατζαφέρης: Η κυβέρνηση δεν μπλόκαρε τις εκροές της Ε.Ε.προς τα Σκόπια
«Τα Σκόπια καταπατούν την ενδιάμεση συμφωνία από την πρώτη ημέρα», αντέτεινε από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γ. Καρατζαφέρης, και κατήγγειλε πως η ελληνική κυβέρνηση δεν μπλόκαρε τις εκροές της Ε.Ε. προς τα Σκόπια, τα οποία, όπως είπε, έχουν ενισχυθεί με περισσότερα από 1 δισ. ευρώ.
«Με περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο 110 εκατομμύρια ευρώ χρηματοδότησε η Ε.Ε. την αλαζονεία, την αυθάδεια και τα καουμποϊλίκια των Σκοπίων», παρατήρησε χαρακτηριστικά ο κ. Καρατζαφέρης.
ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

http://infognomonpolitics.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: