ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.1.09

Αγώνας δρόμου γίνεται στον Αστακό για να προλάβουν την έλευση του Αλέκου και της Αλέκας και όπως φαίνεται οι ατσίδες...

Αγώνας δρόμου γίνεται στον Αστακό για να προλάβουν την έλευση του Αλέκου και της Αλέκας και όπως φαίνεται οι ατσίδες του εκεί λιμανιού, τα κατάφεραν. Σύμφωνα με αδιάψευστες και αλάνθαστες πληροφορίες του "sibilla", υπήρχε αγκυροβόλιο κάποιων εικοστετραώρων, μέχρι xθες, Τετάρτη 14 Ιανουαρίου, ενός πλοίου το οποίο είχε αγκυροβολήσει έξω από το Πλατυγιάλι με σκοπό να μπει στο λιμάνι για εκφόρτωση ΄'ένοχων" κοντέινερς. Όπλων, που πήγαιναν προς το Ισραήλ. Μετά όμως από τη διαρροή της πληροφορίας και το θόρυβο από τα ΜΜΕ, η εκφόρτωση δεν έγινε και το πλοίο περίμενε ακριβώς στην είσοδο του λιμανιού μέχρις ότου αυτός ο θόρυβος κοπάσει. Προχθες τη νύχτα, μάλιστα, ενώ ήταν πρώτο στη σειρά να μπει μέσα, σύμφωνα με πληροφορίες μας μέσα από το Λιμενικό, απομακρύνθηκε από τη θέση αυτή έως ότου αποφασιστεί, τι θα γίνει. Και αποφασίστηκε. Χθες, Τετάρτη, νωρίς το απόγευμα, το εν λόγω πλοίο σήκωσε άγκυρα για αναχώρηση, τελικά, αλλά άγνωστο ακόμα με ποιον προορισμό. Μέχρι στιγμής ακούγεται Αμερική, χωρίς όμως να αποκλείεται και το ενδεχόμενο κάποιου άλλου λιμανιού της Ελλάδας. Φημολογείται, για το λιμάνι του Βόλου. Είναι κάτι στο οποίο θα βάλουμε, επί του παρόντος ερωτηματικό, κάτι που δε θα βάζαμε εύκολα, για το υπόλοιπο ρεπορτάζ. Και συνεχίζουμε την τεκμηρίωση: Ποιος ο λόγος το "ύποπτο" καράβι να ανακρούσει πρύμναν και να φύγει άπρακτο μετά από τόσες μέρες αγκυροβόλιο; Και μάλιστα, την ώρα που η δίνη της δημοσιότητας ήταν η μεγαλύτερη; Δεύτερον: Γιατί το εν λόγω καράβι ενώ είχε στείλει τα χαρτιά του πριν τον κατάπλου, σβήστηκαν σύμφωνα με αδιαμφησβήτητου περιεχομένου πληροφορία; Σβήστηκαν, δηλαδή, το όνομά του και όλα τα στοιχεία του από το γραφείο κίνησης του λιμανιού;
Το ιστορικό έχει ως εξής: Πριν από την έναρξη των βομβαρδισμών, συνεργεία λιμενικών εργασιών και εκφορτώσεων, άρχισαν να δημιουργούνται από γνωστούς στην τοπική κοινωνία αρχιεργάτες της περιοχής. Και μάλιστα, φιλοκυβερνητικούς. Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε και ονόματα.
Αφού πολλοί άνεργοι εργάτες, άδραξαν, φυσικά, την ευκαιρία και προσελήφθησαν, άρχισαν να περιμένουν την προσέγγιση πλοίων με το συγκεκριμένο όπως μας είπαν περιεχόμενο, όπως μας είπαν κάποιοι απ' αυτούς. Ο μεγαλύτερος αριθμός αυτών των εργατών, λίγες ώρες πριν, αδειοδοτήθηκε από τον εργοδηγό, όπως επίσης και ο προϊστάμενος του εκεί Τελωνείου, που πήρε εντελώς απροσδόκητα, ρεπό. Πράγμα που προκαλεί ένα ακόμα αμείλικτο ερωτηματικό. Από κει και πέρα, τα πράγματα, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, έχουν όπως ακριβώς γράφει το sibilla. Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα, και έτερο καράβι απ' αυτά που περιμένουν έξω από το Πλατυγιάλι να έχει το ίδιο περιεχόμενο. Το ένα τουλάχιστον εξ' αυτών, πάντως, είμαστε σε θέση να γνωριζουμε ότι δεν μεταφέρει κάτι ύποπτο, αλλά αλεύρι.

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: