ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.1.09

Τι λέτε κ. Στέφανε Χίο;

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ (πρωτοσέλιδο) του κ Στεφάνου Χίου στην Εσπρέσο, γίνεται λέει «Σφαγή για το "θρόνο" των μασόνων!» που είναι και ο τίτλος του ρεπορτάζ.

Μαθαίνουμε λοιπόν ότι υπάρχει διαμάχη (για τον "θρόνο") ανάμεσα στον δικηγόρο Χρήστο Μανέα (γενικό δερβέναγα τη στιγμή αυτή) και σε κάποιον Ραφαήλ Ντε Σιγούρα, βιομήχανο, εβραϊκής καταγωγής, πρωτοκλασάτο στέλεχος κι αυτός.

Στις μεταξύ τους κατηγορίες (για αλληλομαχαιρώματα) περιλαμβάνονται λέει… διατάγματα καθαίρεσης και αποπομπής, σφετερισμός αξιωμάτων, εξυβρίσεις, απειλές κατά σωματικής ακεραιότητας, ακόμα και... φτυσίματα, στο πλαίσιο της αμφισβήτησης του ενός για τον άλλον!

Ρόλο διαιτητή βέβαια, καλείται να παίξει το μεγάλο τους αφεντικό, η Ηνωμένη Μεγάλη Στοά της Αγγλίας, από την οποία οι Έλληνες μασόνοι παίρνουν εντολές...

Ποιος από τους δυο λοιπόν θα επικρατήσει άραγε; Ο περισσότερο ανθέλληνας μήπως, που θα ανταμειφθεί έτσι και θα λάβει την... "ευλογία" από την Αγγλία;

Το ρεπορτάζ του κ. Χίου, τελειώνει με το κομμάτι που λέει:

«Η Μεγάλη Στοά (σ.σ. του Μανέα) εδρεύει επί της οδού Αχαρνών και Σουρμελή γωνία, ενώ η Εθνική Μεγάλη Στοά (σ.σ. του Ντε Σιγούρα ) επί της οδού Ερεσού 39Α. Κάθε εβδομάδα κάτοικοι των γύρω σπιτιών παρατηρούν ασυνήθιστο συνωστισμό στα δύο μασονικά μέγαρα.
Πολυτελή αυτοκίνητα παρκάρουν στους γύρω δρόμους και τα πάρκινγκ και από μέσα βγαίνουν γνωστές προσωπικότητες της δημόσιας ζωής φορώντας μαύρα κοστούμια, για ένα ακόμη τελετουργικό, για το οποίο κανένας από τους συμμετέχοντες δεν μίλησε ποτέ ξεκάθαρα.»

Τι λέτε κ. Χίο;

"Γνωστές προσωπικότητες της δημόσιας ζωής"; Δηλαδή; Και πολιτικοί; Και δεσποτάδες, μήπως;

http://xairete.blogspot.com

4 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Ανώνυμος είπε...

thanxx
scholarships for moms

Ανώνυμος είπε...

Have you had issues with spammers? I also use Wordpress and I have some excellent anti-spam practices; please Email me if you’re interested in an exchange of ideas.

thanxx

Ανώνυμος είπε...

I haven't met a writer as good as you are. Two thumbs up for a great job!