ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.1.09

Προβληματισμός για τις παραβιάσεις

Κατάληψη της νήσου Λέσβου προέβλεπε σχέδιο των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων που έπεσε στα χέρια των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών, σύμφωνα με τις δηλώσεις του πρώην υπουργού εξωτερικών κ. Θεόδωρου Πάγκαλου
Προβληματισμός επικρατεί στην Αθήνα από τις πρόσφατες τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο, με την αντιπολίτευση να κατηγορεί το υπουργείο Εξωτερικών για αναποφασιστικότητα.
Σε στρατιωτικό επίπεδο έχουν ήδη ενημερωθεί οι Ηνωμένες Πολιτείες ενώ από κοντά παρακολουθείται η διεξαγωγή της προγραμματισμένης τουρκικής άσκησης στο Αιγαίο, που για σήμερα κύλησε μεν ομαλά, χωρίς ωστόσο να λείψουν οι παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου χώρου.
Από ένα σχηματισμό 7 Τουρκικών αεροσκαφών που εισήλθε στο ΦΙΡ Αθηνών βορείως της...
Σάμου, προχώρησε σε παραβίαση του εθνικού εναέριου χώρου της Ικαρίας και αναχαιτίστηκε από Ελληνικά μαχητικά νοτιοδυτικά της Χίου.
Την ίδια ώρα πάντως το Τουρκικό Επιτελείο εξακολουθεί να καταγγέλλει με επίσημες ανακοινώσεις την Αθήνα για παρενόχληση των Τουρκικών αεροσκαφών στο Αιγαίο. Και σήμερα έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα του παρενοχλήσεις από Ελληνικά στις 12 Ιανουαρίου.
Η Ντόρα Μπακογιάννη που επιμένει σε χαμηλούς τόνους, ενημέρωσε τα πολιτικά κόμματα στο πλαίσιο του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής εκτιμώντας ότι "η κατάσταση στα Ελληνοτουρκικά δεν θα βελτιωθεί αν δεν αλλάξει η στάση της Άγκυρας. Εμείς μένουμε σταθεροί σε αυτό το στόχο περιμένοντας ανάλογη ανταπόκριση και από την Τουρκία".
Έκπληξη προκάλεσαν τα όσα αποκάλυψε -μετά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου- ο Θόδωρος Πάγκαλος για Τουρκικό Σχέδιο κατάληψης της Λέσβου το 1986. Ο πρώην υπουργός εξωτερικών αναφέρθηκε σε απόρρητο στρατιωτικό εγχειρίδιο των Τουρκικών μυστικών υπηρεσιών που έφτασε σε Ελληνικά χέρια και περιείχε οδηγίες για την κατάληψη της νήσου λέγοντας ότι "εγχειρίδιο του τουρκικού στρατού που έδινε πλήρης οδηγίες στο τι θα γίνει σε ένα ελληνικό νησί που θα καταλαμβάνετο από το τουρκικό ναυτικό".
Το ΠΑΣΟΚ πάντως ζήτησε σχέδιο και μεγαλύτερη αποφασιστικότητα από την κυβέρνηση, απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις.
"Δυστυχώς η τελευταία 5ετία δεν ότι το καλύτερο σε ότι αφορά και την τακτική μας αλλά και την στρατηγική μας" δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αν. Λοβέρδος.
Ο Πάνος Τριγάζης, εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε ότι "δεν είναι η ώρα για φιλοαντλαντικές επιλογές".
Από την πλευρά του ο Κων. Πολίτης, εκπρόσωπος ΛΑΟΣ τόνισε με νόημα "είναι καλοί οι αγιασμοί αλλά να έχουμε και γάτες".

Πηγή: MEGA

Δεν υπάρχουν σχόλια: