ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.1.09

AIDS : Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ


Λόγω της παγκόσμιας εξάπλωσης της νόσου, αυτή χαρακτηρίζεται ως πανδημία. Ο αριθμός των θυμάτων από AIDS εκτιμάται από 1,9 - 2,4 εκ. για το 2007 παγκοσμίως.

Όσα μας λένε για το aids : Το AIDS, προφέρεται Έιτζ, (ακρωνύμιο του Αγγλ. Acquired Immune Deficiency Syndrome, Σύνδρομο Επίκτητης Ανοσολογικής Ανεπάρκειας) και είναι μια ανίατη λοιμώδης νόσος που οφείλεται στον ιό HIV, (Ανθρώπινης Ανοσολογικής Ανεπάρκειας, Αγγλ. Human Immunodeficiency Virus), ο οποίος προσβάλλει το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου, που είναι υπεύθυνο για την άμυνα του οργανισμού ενάντια σε λοιμώξεις ,νεοπλασίες και άλλες ασθένειες.
Μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί φάρμακο ούτε εμβόλιο για το AIDS. Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται σήμερα επιτυγχάνουν καθυστέρηση στην εξέλιξη της ασθένειας, αλλά όχι θεραπεία. Οι συνηθέστεροι τρόποι μετάδοσης του ιού είναι μέσω της σεξουαλικής επαφής χωρίς χρήση προφυλακτικού και μέσω χρήσης κοινής σύριγγας

Το AIDS, προφέρεται Έιτζ ( ακρωνύμιο του Αγγλ. American Industry Death Sale , Αμερικανική Βιομηχανία Πώλησης Θανάτου ) και είναι μια ανύπαρκτη λοιμώδης νόσος που οφείλεται στον ιό HIV (Human Idiocy Virus, Ιός Ανθρώπινης Ηλιθιότητας ), ο οποίος δεν προσβάλλει το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου .
Μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί φάρμακο ούτε εμβόλιο για το ΑΙDS , καθώς το AIDS είναι ασθένεια εντελώς άσχετη με τον ρετροϊό ΗΙV ο οποίος σύμφωνα με διαβεβαιώσεις ορισμένων επιστημών δεν έχει καμία διαφορά με τους υπόλοιπους ιούς. Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται σήμερα επιταχύνουν τον θάνατο του υποτιθέμενου φορέα. Το AIDS δεν μεταδίδεται μέσω της σεξουαλικής επαφής χωρίς τη χρήση του προφυλακτικού Λόγω της παγκόσμιας χρηματοδότησης της νόσου, αυτή χαρακτηρίζεται πανδημία της εκμετάλλευσης του ανθρώπου, προς χάρη της ''ιερης'' φαρμακοβιομηχανία.

Ο αριθμός των θυμάτων από τα ''θανατηφόρα φάρμακα κατά του AIDS'' εκτιμάται από 1,9 - 2,4 εκ. για το 2007 παγκοσμίως.
Ίσως ο δεύτερος ορισμός είναι υπερβολικά σοκαριστικός για να είναι αλήθεια, όμως γι αυτό αγωνίζονται πολλοί παγκοσμίως αναγνωρισμένοι επιστήμονες . Δεν σκοτώνει το AIDS αλλά τα φάρμακα που χορηγούνται για το AIDS . Εδώ και μερικά χρόνια έχει ξεκινήσει ένας αγώνας ενημέρωσης των ανθρώπων προκειμένου να μην γίνουν άβουλα προβατάκια θρησκευτικών ιδεολογιών που βαδίζουν προς τη σφαγή ώστε να προσφέρουν χρήματα στις βιομηχανίες φαρμάκων.

Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ
ΗΠΑ 1984 : Ο ερευνητής Robert Gallo ανακοινώνει σε συνέντευξη τύπου ότι ανακάλυψε έναν ιό, τον HIV ο οποίος οφείλεται για μια ομάδα ασθενειών, η οποία ονομάστηκε σύνδρομο AIDS.
Αν και η ανακοίνωση δεν δημοσιεύτηκε ποτέ σε επιστημονική εφημερίδα, τα ΜΜΕ θεώρησαν την αποκάλυψη του Robert Gallo αληθινή .
Εβδομήντα χρόνια πριν την αποκάλυψη του Robert Gallo, οι ρετροϊοί ήταν ένα γνωστό, μη τοξικό, μέρος του κυττάρου. Επιπλέον, κανένας ιός δεν θα μπορούσε ταυτόχρονα να προκαλέσει μια ασθένεια όπως την πνευμονία, στην οποία τα κύτταρα καταστρέφονται και έναν καρκίνο όπως το σάρκωμα Kaposi, στο οποίο τα κύτταρα πολλαπλασιάζονται γρήγορα.
Ορισμένοι επιστήμονες υποστήριξαν ότι η ενοποιημένη θεωρία HIV/AIDS του Robert Gallo είναι εσφαλμένη και ότι η θεραπεία 29 ανεξάρτητων ασθενειών με τα εξαιρετικά τοξικά φάρμακα του AIDS όπως το AZT και οι ανασταλτικοί παράγοντες πρωτεάσεων (protease inhibitors) είναι στην καλύτερη περίπτωση ανεύθυνη και στη χειρότερη ιατρική γενοκτονία. Είναι γεγονός ότι σύμφωνα με τις στατιστικές του CDC μέχρι το έτος 2000 ενενήντα τέσσερα τοις εκατό όλων των θανάτων που σχετίζονται με το AIDS στις ΗΠΑ, εμφανίστηκαν μετά από την έγκριση του AZT. Επίσης σύμφωνα με το πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ, η υπ'αριθμόν 1 αιτία θανάτου των ασθενών του AIDS στην Αμερική είναι σήμερα η ανεπάρκεια του συκωτιού, μια παρενέργεια των νέων ανασταλτικών παραγόντων πρωτεάσεων (protease inhibitors).
Για να ''διαγνωστεί'' κάποιος με AIDS πρέπει να βρεθεί θετικός στον ρετροϊό HIV και να πάσχει εκ μιάς των 30 περίπου ασθενειών που περιλαμβάνονται στο σύνδρομο AIDS. Αν ωστόσο ισχύει πράγματι η θεωρία ότι ο ρετροϊός ΗΙV είναι ακίνδυνος για την υγεία σημαίνει ότι πρόκειται για ασθένεια φάντασμα, πράγμα που αποδεικνύει και το γεγονός ότι το χρονικό διάστημα μεταξύ μολύνσεως από τον ρετροϊό και αναπτύξεως AIDS, θεωρείται ακαθόριστο. Συμπτώματα μπορεί να εμφανιστούν σε 10 χρόνια μπορεί όμως και ποτέ. Αλλά δεν υπάρχει θεραπεία, λένε. Ο θάνατος επέρχεται σίγουρα, λένε. Γι' αυτό και συστήνουν στον ''ασθενή'' να αρχίσει τη λήψη των τοξικών τους φαρμάκων και κατά μεγάλη σύμπτωση τότε αρχίζουν να εμφανίζονται τα συμπτώματα.
Από το «1984» και την ανακοίνωση του Robert Gallo πέρασαν 22 χρόνια. Καμία από τις προβλέψεις των υποστηρικτών της θεωρίας HIV-AIDS δεν επαληθεύτηκε. Ούτε εξαπλώθηκε πανδημία AIDS, ούτε οι ασθενείς με AIDS θεραπεύθηκαν με τα αντιρετροϊικά φάρμακα που τους χορηγούν, ούτε σίγουρη καταδίκη σε θάνατο των φορέων του HIV υπήρξε (να υπενθυμίσουμε ότι ένα άτομο-φορεύς του HIV, δεν ταυτίζεται με ένα ασθενή από σύνδρομο AIDS).
ΠΩΣ Η ΑΠΑΤΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ
Την απάτη γιατρών-φαρμακευτικών εταιρειών πρώτη την πήρε είδηση η Πολιτεία της Μινεσότα, η οποία είναι και η μοναδική ως τώρα, σε ολόκληρο τον κόσμο (όχι μόνο στην Αμερική) η οποία αποκάλυψε την βρομερή αυτή συναλλαγή, με αποτέλεσμα να κλονίζεται εκ θεμελίων η εμπιστοσύνη στους γιατρούς και στις προτεινόμενες θεραπευτικές αγωγές, που έχουν στόχο όχι τόσο στην αποθεραπεία ή την θεραπεία, αλλά το χρήμα. Η Πολιτεία της Μινεσότα, λοιπόν, ψήφισε Νομοθετικό Διάταγμα σύμφωνα με τον οποίο αναγκάζει όλες τις κατασκευάστριες φαρμακευτικές εταιρείες να δίδουν στην Πολιτειακή Κυβέρνηση όλα τα έγγραφα, με πλήρη διαφάνεια, από τα οποία να διαφαίνεται η βρόμικη αυτή συναλλαγή σε βάρος ασθενών, που τελικά κατέληξαν στον θάνατο.

ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ AIDS
1. Τις βιομηχανίες φαρμάκων που εισπράττουν υπέρογκα χρηματικά ποσά με την πώληση των φαρμάκων .
2. Τις θρησκευτικές οργανώσεις που θέλουν να τρομοκρατήσουν τους νέους ώστε να τους αποτρέψουν από το σεξ για να τους εντάξουν πιο εύκολα στο δόγμα τους.
3. Εκείνους που θέλουν να λύσουν το πρόβλημα του αυξημένου πληθυσμού σκοτώνοντας ''με τρόπο'' και βγάζοντας λεφτά παράλληλα.
4. Τις ελεγχόμενες ''φιλανθρωπικές οργανώσεις'' που εισπράττουν μεγάλα χρηματικά ποσά από δωρεές.
5. Εκείνους που θέλουν να αφανίσουν φυλές με την έμμεση γενοκτονία.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΨΥΧΗ (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ)

1 σχόλιο:

AIB FUNDING. είπε...

Μεγάλη Dr. Imoloa βοτανική ιατρική είναι η τέλεια θεραπεία για τον ιό HIV, μου διαγνώστηκε HIV για 8 χρόνια και κάθε μέρα ψάχνω πάντα για έρευνα για να βρω τον τέλειο τρόπο για να ξεφορτωθώ αυτή τη φοβερή ασθένεια γιατί πάντα γνωρίζω τι Χρειαζόμαστε γιατί η υγεία μας είναι στη γη. Έτσι, στην αναζήτηση στο διαδίκτυο έχω δει πολλές μαρτυρίες για το πώς ο Δρ imoloa μπορεί να θεραπεύσει τον ιό HIV με ισχυρά φυτικά φάρμακα. Αποφάσισα να έρθω σε επαφή με αυτόν τον άνθρωπο, ήρθα σε επαφή μαζί του για τα φυτικά φάρμακα που έλαβα μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών της DHL. Και με οδήγησε πώς. Τον ρώτησα για μια λύση για να πάρει βοτανοθεραπεία για δύο εβδομάδες. Και στη συνέχεια μου έδωσε εντολή να ελέγξω τι έκανα. Κοιτάξτε με (ΗΓΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ). Ευχαριστώ τον Θεό για τον Δρ Ιμόλοα για τη χρήση ενός ισχυρού φυτικού φαρμάκου για να με θεραπεύσει. έχει επίσης μια θεραπεία για ασθένειες όπως ασθένεια Parkison, κολπικό καρκίνο, επιληψία, διαταραχές άγχους, αυτοάνοσες ασθένειες, πόνος στην πλάτη, διαστρέμματα, διπολική διαταραχή, εγκεφαλικοί όγκοι, κακοήθης, βρουξισμός, βουλιμία, ασθένεια τραχηλικού δίσκου, καρδιαγγειακή νόσο, καρδιαγγειακή νόσο, διαταραχές, διπολική διαταραχή, όγκοι του εγκεφάλου, κακοήθης, βρουξισμός, βουλιμία, ασθένεια του τραχηλικού δίσκου, καρδιαγγειακές παθήσεις, καρδιαγγειακές παθήσεις, διαστρέμματα, διπολική διαταραχή, εγκεφαλικοί όγκοι, κακοήθης, βρουξισμός, βουλιμία, ασθένεια τραχηλικού δίσκου, καρδιαγγειακή νόσο, και συμπεριφορικές διαταραχές, κυστική ίνωση, υπέρταση, διαβήτης, άσθμα, αυτοάνοση μεσολαβούμενη αρθρίτιδα. Χρόνια νεφρική νόσο, αρθρίτιδα, πόνος στην πλάτη, ανικανότητα, φάσμα αλκοόλης φέτας, δυσμεμική διαταραχή, έκζεμα, καρκίνο δέρματος, φυματίωση, σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, δυσκοιλιότητα, φλεγμονώδη νόσο του εντέρου, καρκίνο οστού, καρκίνο πνεύμονα, πυρετός, ηπατίτιδα ABC, σύφιλη, διάρροια, ασθένεια του Huntington, οπίσθια ακμή, χρόνια νεφρική ανεπάρκεια, νόσος του Addison, χρόνια νόσος, ασθένεια Crohn, κυστική ίνωση, ινομυαλγία, φλεγμονώδης νόσος του εντέρου, ασθένεια μυελού των νυχιών, παράλυση, , Κακόηθες μελάνωμα, Μανία, Melorheostosis, Meniere's Νόσος, Μυκοπολυσακχαρίδωση, Σκλήρυνση κατά πλάκας, Μυϊκή δυστροφία, Ρευματοειδής αρθρίτιδα, Νόσος Αλτσχάιμερ email- drimolaherbalmademedicine@gmail.com / ή {whatssapp ..... + 2347081986098}