ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.1.09

Βασιλικός Επίτροπος της Χούντας o Γ.Γ. Δικαιοσύνης


Καθήκοντα Γενικού Γραμματέα στο Υπουργείο Δικαιοσύνης ανέλαβε ο μέχρι χθες Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Αθανάσιος Ανδρεουλάκος.
Σύμφωνα με σχόλια πρώην συναδέλφων του, ήταν απωθημένο του πρώην εισαγγελέα, αφού δεν είχε κατορθώσει να καταλάβει τη θέση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, πράγμα που διακαώς επιθυμούσε και επεδίωκε, κατάφερε επί τέλους να γίνει πολιτικός προϊστάμενος των άλλοτε συναδέλφων του.
Η τοποθέτηση στη νευραλγική θέση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, του πρώην Εισαγγελέα, ο οποίος μάλιστα είχε διατελέσει και Βασιλικός Επίτροπος της Χούντας, σύμφωνα με νομικούς κύκλους, ερμηνεύεται, ως ένδειξη παραπέρα χειραγώγησης της Δικαιοσύνης.
Συνάδελφοί του μάλιστα που γνωρίζουν τον χαρακτήρα του, προεξοφλούν, ότι με υπουργό ένα άσημο Κερκυραίο δικηγόρο, το πρώτο βιολί θα είναι αυτός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: