ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.1.09

ΓΙΓΑΝΤΟΘΟΝΕΣ ΣΤΟ ΤΥΡΝΑΒΟ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΡΟΝΤΟΥΛΗ

Η πανελλήνια ξεφτίλα του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ Αστέρη (όνομα και πράγμα) Ροντούλη συνεχίζεται. Αυτά που λέγονται αυτή την ώρα στη Ζούγκλα του Ταρζάν είναι απολύτως αληθινά και λίγα λέγονται για το τι εστί Ροντούλης. Άπαντες στη Λάρισα και τη γύρω περιοχή τα γνωρίζουν. Από που να αρχίσει κανείς και που να τελειώσει. Από το τυχοδιωκτικό περασμά του από όλα τα κόμματα; Aπό τις οικονομικές απάτες; Στο Τύρναβο έχουν στησει γιγαντοθόνες για να δουν τα ξεφτιλίκια του που άλλωστε τα γνωρίζουν.

''AΜΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΩΘΗΚΕ'' όπως λέει κι ένας γείτονας του βολευτή που του έσπασε τη πόρτα του σπιτιού του για μια καμινάδα....
http://egersis.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ρομπες ειναι περισσοτερο οι υπαλληλοι. Ξερετε ποσα περνουν?? Τα οδοιπορικα τους ηταν μονα τους 350Ευρω . Λετε νανε της γενιας των 700 και αυτα τα λαμογια??
Η αλλη η ρομπα που βγηκε και στη τηλεωραση ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΥΡΑ στο δημοσιο (οπως και ολοι αυτοι οι λεγομενοι "συνεργατες" ολων των βουλευτων - ΑΝΕΞΕΡΕΤΩΣ) Επερνε απο την δουλεια σαν ΔΑΣΚΑΛΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ (ποπο μεγαλη μορφωση , κοροιδευει 10 χρονων παιδακια , σιγουρα θα ειχε να προσφερει παραπολα στο πολιτικο σκηνικο του τοπου..οπως ολοι τους βεβαια)
κανα 1200 Ευρω ... (μαζι με επιδοματα και ιστοριες ισως και ακομα παραπανω..) και απο το γραφειο του Ροντουλη ΣΙΓΟΥΡΑ θα καθαριζε κανα 2000ΕΥΡΩ για πλακα (αλλα ο Μακης - ΓΕΛΟΙΑ ΚΟΥΦΑΛΙΤΣΑ , αντε για κανα VIAGRA και ασε τη τηλεωραση για αλλους ΞΕΦΤΙΛΑ - εδειξε τη αποδειξη πληρωμης της μονο για 1 δευτεροπλεπτο ,κ οποιος το ειδε το ειδε!!)
Δηλαδη αυτη η κυρια (η μορφωμενη με τα γυαλακια - τωρα τι μορφωση μπορει να εχει ενας αποφοιτος ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ που λειτουργει οπως ναναι και κανα 25 μερες το χρονο - στη κριση , οσων εχουν ακομα) καθαριζε κανα 3000 Ευρω μεσα στο νερο, για πλακα απο παρτη μας. ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΟΛΟΙ. ΠΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ??? ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΡΟΙΔΑ!!
Μαλλον η τυπισα ηταν ΜΕΓΑΛΗ ΤΣΙΓΓΟΥΝΑ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑΣ για να την πειραξαν τα 350 κατοσταρικα (που πολυ πιθανον να τα κραταγε ο αλος - 3τεκνος βλεπεται ο ανθρωπος...)
ΑΛΛΑ ξεχασε η κοπελια (και η συναδελφοι της) οτι ο διορισμος (με τη παραλληλη αποχοριση απο την πραγματικη υπηρεσια της - ΔΑΣΚΑΛΑ - και χωρις την παυση της αμοιβης της απο εκει..ελληνικη λαμογιο πρωτοτυπια) της ΗΤΑΝ ΧΑΡΗ και ΡΟΥΣΦΕΤΗ του βουλευτη (μιας και δεν νομιζω να εδωσε και καμια συνεντευξη η διαγωνισμο στο ΑΣΕΠ για να τη ΚΑΒΑΤΖΩΣΗ ο Ροντουλης)
ΚΑΛΑ ειναι παντως να βγενουν και να εκτιθονται στη τηλεωραση τετοια λαμογια ΜΙΑΣ και αποκαλυπτεται το πραγματικο προσωπο, μεθοδολογια και ειλικρινεις διαθεσεις ΤΟΣΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ (ειναι αραγε τοσο χαζος ο Μακης και δεν εθειξε καθολου τα παραπανω ζητηματα - η μηπως εκανε την "δουλεια του" οπως βολευει αυτον και τα ΕΚΑΣΤΟΤΕ αφεντικα του περισσοτερο??) ΑΛΛΑ και των δηθεν ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ βουλευτων (να χαρω το πατριωτιλικη του ΛΑΟΣ....για φαπες ..μονο 70χρονοι,18-20χρονοι και χαζοι μπατσοι μπορει να ΨΑΡΩΣΑΝ με τις φατσες αυτες!) που παρολα οσα ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΝΤΑΙ διασπαθουν και αυτοι ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ τα περιορισμενα χρηματα , του δημοσιου προυπολογισμου, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!!!
ΚΑΛΑ ΡΕ ...ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ δεκαπλασιες σε μεγεθος και πλυθησμο ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΤΑΙΖΟΥΝ (300 καμαρια εχουμε).
ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΦΡΑΓΚΟ ΓΙΑ ΠΕΔΙΑ (πανεπιστημια ειναι πραγματι για ΓΕΛΙΑ , ρωτιστε οποιονδηποτε εκτος απο φανατισμενο αγραμματο ελληνα να σας το επιβεβαιωσει!! να μην αναφερθουμε και για τα υπολοιπα) ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΗ ΒΟΛΕΨΗ!
ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ θα ημασταν αν ειχαν οι ελληνες λιγο εγκεφαλο