ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.1.09

Η Ευρώπη ΣΥΝΕΝΟΧΗ του Ισραήλ

    Η Ευρωπαϊκή Ένωση ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ τους νεοναζί τρομοκράτες του Ισραήλ για τα εγκλήματα πολέμου τους. Από το TVXS.gr:

    Ευρωπαϊκή πρόταση για συνεργασία με το Ισραήλ εν μέσω αιματοχυσίας

    Περισσότεροι από 1000 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τον ισραηλινό βομβαρδισμό στη Γάζα. Εν μέσω αυτού του κλίματος, ανώτατοι αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης φέρνουν στο προσκήνιο τρόπους ενίσχυσης των επίσημων δεσμών με το Ισραήλ.

    Ο Υπουργός Εξωτερικών της Τσεχίας, Karel Schwarzenberg υπενθύμισε ότι οι κυβερνήσεις της ΕΕ συμφώνησαν τον περασμένο Ιούνιο να εντείνουν τις προσπάθειές τους για στενότερη συνεργασία με το Ισραήλ, το οποίο μέσα από μία ανάλογη διαδικασία θα αναδειχθεί σε «προνομιούχο συνέταιρο» της Ένωσης και θα ενταχθεί στην ευρωπαϊκή αγορά. Οι οικονομικές και διπλωματικές σχέσεις του Ισραήλ με την ΕΕ βασίζονται στη συμφωνία που τέθηκε σε ισχύ το 2000. Στο άρθρο 2 της συμφωνίας οι δύο πλευρές δεσμεύονται να σέβονται τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα.

    Το Ισραήλ έχει κατά κόρον παραβιάσει το συγκεκριμένο άρθρο, χωρίς ωστόσο η ΕΕ να καταδικάζει τις ενέργειές του. Οι απόψεις των μελών του Ευρωκοινοβουλίου διίστανται. Αρκετοί είναι εκείνοι που τάσσονται υπέρ των ενεργειών του Ισραήλ, υποστηρίζοντας ότι υπερασπίζεται τον εαυτό του απέναντι στην εκτόξευση πυραύλων από τη Χαμάς. Πολλά μέλη του Ευρωκοινοβουλίου εμφανίζονται, ωστόσο, κριτικοί ως προς την πρόταση συμμαχίας με το Ισραήλ, εξαιτίας του μακελειού που σημειώνεται στη Γάζα. Χαρακτηρίζουν, μάλιστα, συνένοχη την ΕΕ, καθώς, όπως αναφέρουν, επιτρέπει την κατά συρροή καταπάτηση θεμελιωδών δικαιωμάτων.

    http://hereticrepublic-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: