ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.1.09

ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΩΝ ...&.....ERGENEKON


Οι επιθετικές ενέργειες της Τουρκίας στο Αγαθονήσι ουδεμία σχέση έχουν με τις πρόσφατες συλλήψεις στα πλαίσια της Ergenekon. Είναι απάντηση στην επίσκεψη του Προέδρου Παπούλια στο εν λόγω νησί και τις δηλώσεις που έκανε εκεί. Εντάσσονται δε στο γενικότερο πλαίσιο εντάσεων που έχουν ξεκινήσει από τις αρχές του 2008 με τις ΑΟΖ της Κύπρου, τις έρευνες σε Καστελόριζο και ανοιχτά της Πάφου παρουσία τουρκικών φρεγατών, το καθεστώς του Αί-Στράτη, τη παρουσία Τουρκικών F-16 σε ελληνικά πεδία βολής κλπ.
Η ΤPAO (Δημόσια Τουρκική Εταιρεία Πετρελαίου) έχει δημοσιεύσει στην Ετήσια Έκθεση 2008 τα σχέδια της για έρευνες υδρογονανθράκων στα τέλη του 2008 αλλά και το 2009 τόσο στο Βόρειο Αιγαίο όσο και στην Αν. Μεσόγειο. Άρα οι νέες κρίσεις είναι εντός προγράμματος και χρονοδιαγράμματος!!!
Επαναλαμβάνουμε ότι ένα θερμό επεισόδιο χαμηλής κλίμακας (κατάρριψη αεροσκάφους ή βύθιση ακταιωρού ή κανονιοφόρου χωρίς ακριβή γνώση των συνθηκών) είναι μέσα στα σχέδια των ΤΕΔ προκειμένου το θέμα και να μην «φτάσει» στο Σ.Α του ΟΗΕ αλλά και να οδηγήσει την Ελλάδα σε παραχωρήσεις τόσο στο Αιγαίο όσο και την Αν. Μεσόγειο.

Όσο η Ελλάς δε προχωρά σε διμερείς συμφωνίες με τα παράκτια κράτη της Μεσογείου για τη χωροθέτηση των ΑΟΖ και δε προσκαλεί ξένες εταιρίες πετρελαίου για έρευνα και άντληση θα διατηρεί τη Τουρκία ως de facto συν-δικαιούχο εθνικής κυριαρχίας. Η Τουρκία θα είναι εκτεθειμένη στη διεθνή κοινότητα ΜΟΝΟ όταν «αμφισβητεί» επίσημες διμερείς συμφωνίες της Ελλάδας με άλλα κράτη και όχι σε θεωρητική βάση όπως είναι σήμερα. Το να εμπλακούμε σε ένα θερμό επεισόδιο με απώλειες σε ανθρώπους και δυνάμεις χωρίς «νικητές και ηττημένους» από καμία πλευρά αλλά με μία Τουρκία που θα έχει κερδίσει στο πεδίο της διπλωματίας κατηγορώντας την Ελλάδα για αδιαλλαξία και προβάλλοντας το αδιέξοδο των διαπραγματεύσεων στη Κύπρο είναι το χείριστο σενάριο που μπορεί να υπάρξει. Άλλωστε οι προτεραιότητες των ΗΠΑ, ΕΕ τώρα είναι οι αγωγοί του Πούτιν και η Γκάζα. Ο,τι πρέπει δηλαδή για καιροσκοπισμό και προβοκάτσια από την Άγκυρα.
Αναρτήθηκε από Kostas Pikramenos

Δεν υπάρχουν σχόλια: