ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.1.09

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΛΑ.Ο.Σ.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Ο.Κ.Ε. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
ΜΕΛΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.

Λόγοι πολιτικής, ιδεολογικής, ηθικής και κοινωνικής αξιοπρεπείας, με υποχρέωσαν παραχωρώντας συνέντευξη τύπου στα Μ.Μ.Ε. του Ν.Κορινθίας, να υποβάλω την παραίτησή μου απο τα αξιώματα του Προέδρου της Νομαρχιακής Επιτροπής Κορινθίας, του Γραμματέα ΟΚΕ Δικαιοσύνης, του Μέλους της Κεντρικής Επιτροπής, αλλά και από την ιδιότητα του απλού κομματικου μέλους του ΛΑ.Ο.Σ.
Είναι πράγματι απορίας άξιον, ποιός απο τους αγωνιστές του ΛΑ.Ο.Σ., που γνωρίζει από μέσα τα πράγματα και την τραγική κατάσταση που επικρατεί εκεί, μπορεί σήμερα να επαίρεται για τις ιδεολογικές ταλαντεύσεις και ασυνέπειες του Προέδρου Γιώργου Καρατζαφέρη; Ποιός μπορεί να ανεχθεί οτι τις σκληρές θέσεις που εξεστόμιζε επί 7 χρόνια ως αρχηγός εξωκοινοβουλευτικού κόμματος για την αθρόα λαθρομετανάστευση, κατηγορώντας συλλήβδην ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, για ατελέσφορες πολιτικές ως προς την αντιμετώπιση του εν λόγω προβλήματος, τώρα που εισήλθε στη Βουλή διστάζει να τις επαναλάβει με την ίδια ένταση; Ποιός θα μπορέσει να ανεχθεί να τον ακούει να διατυπώνει φιλολαϊκές θέσεις, όταν ο ίδιος διάγει υπερπολυτελή βίο,αδιαφορώντας ακόμα και για τα ευρισκόμενα σε οικονομική δυσπραγία μέλη των Νομαρχιακών Επιτροπών του κόμματος ανά την Ελλάδα, τα οποία τσοντάρουν τον οβολό τους από το πενιχρό τους υστέρημα για να κρατήσουν ανοιχτά τα γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ., τη στιγμή που το κόμμα λαμβάνει πλέον παχυλή κρατική επιχορήγηση; Ποιός από τους οπαδούς του ΛΑΟΣ θα ανθέξει και γιά πόσο καιρό ακόμα, τον έντονο και διακαή πόθο του Προέδρου του να επιστρέψει στη ΝΔ, μόνος ή με λίγους συνεργάτες του, αφήνοντας μετέωρους, στελέχη και ψηφοφόρους ;Ποιός από τους ψηφοφόρους του ,που προέρχονται από τη ΝΔ, δοκιμάζοντας την αβεβαιότητα ως προς την πορεία του κόμματος, δεν θα επιχειρήσει να επιστρέψει στις πατρογονικές κομματικές του εστίες, πριν από τον Γιώργο Καρατζαφέρη; Ποιός μπορεί να ανεχθεί να τον βλέπει να κόπτεται για τις ΄Ενοπλες Δυνάμεις, τη Μεγάλη Ιδέα, τις Αλύτρωτες Πατρίδες, τη στιγμή που συμπεριλαμβάνει στα ψηφοδέλτια των υποψηφίων βουλευτών του κόμματός του, στέλεχος που δεν είχε εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και στη συνέχεια αφού εξελέγη βουλευτής με τη στήριξη του Προέδρου, υπηρέτησε 45 ημέρες, εκμεταλλευόμενος ευεργετικές διατάξεις του Νόμου, ενώ τα παιδιά του λαού υπηρετούν 12, 18, 24 ακόμα και 32 μήνες, ανάλογα την εποχή; Και αν ακόμα δεν υπάρχει νομικό ζήτημα στην υπόθεση, μολονότι οι απόψεις εγκρίτων νομικών διίστανται, σαφώς ανακύπτει σοβαρό ζήτημα ιδεολογικής ανακολουθίας, μιάς που ένα κόμμα που διατείνεται πως τοποθετεί τον πατριωτισμό στις πρώτες προτεραιότητες της πολιτικής του, θα πρέπει να το αποδεικνύει καθημερινά με πράξεις. Ποιός θα συνεχσίσει να δίνει βάση στις ομολογουμένως σωστές θέσεις του ΛΑΟΣ, για το θέμα του ονόματος της Μακεδονίας μας, όταν οι κατά καιρούς λεκτικές αστοχίες βουλευτών και ευρωτουλευτών του, δίνουν επιπλέον ερείσματα στο ανομοιογενές κρατίδιο των Σκοπίων, να συνεχίζει με θρασύτητα την ανθελληνική του προπαγάνδα; Ποιός θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο πλευρό ενός Προέδρου, όταν η έλλειψη αυτοπεποίθησης, τον ωθεί να εξαρτάται από πρόσωπα ελλιπώς καλλιεργημένα και αγνοούντα στοιχειώδεις πολιτικούς κανόνες, εξοβελίζοντας με τον τρόπο του αυτούς που φοβάται μήπως γίνουν πιό λαμπεροί από τον ίδιο, ένεκα της πολιτικής τους κατάρτισης και της προσωπικής τους ακτινοβολίας;
Οι αιτίες αυτές με ωθούν , όπως άλλωστε και πολλά άλλα σημαίνοντα στελέχη του κόμματος, να κατέβω από το εκτός σιδηροδρομικών γραμμών κινούμενο τρένο του ΛΑΟΣ. Η συνειδητή μου απομάκρυνση δε σημαίνει κατά καμία έννοια οτι θέτω εαυτόν εκτός παράταξης. Ανήκοντας στον ευρύτερο χώρο της συνεπούς Λαϊκής Δεξιάς. Θα συνεχίσω να διατρανώνω τις ιδέες μου, να οραματίζομαι μια καλύτερη Ελλάδα και να αγωνίζομαι για την επίλυση των προβλημάτων του ελληνικού λαού, από οποιοδήποτε υγιές πολιτικό και κοινωνικό μεταρίζι.
Επιτέλους ας σταματήσουν κάποιοι τα παιχνίδια με τους αγνούς ΄Ελληνες πατριώτες. Ο Πατριωτικός χώρος πρέπει να υπηρετηθεί από πολιτικούς που είναι αφοσιωμένοι σε αξίες, αρχές και ευγενή ιδανικά καί παραμερίζουν ταυτόχρονα το προσωπικό τους συμφέρον. Μόνο έτσι θα παραμείνει αναμένη η τελευταία φλόγα ελπίδας των Ελλήνων για την Αναγέννηση της Πατρίδας.

Αθήνα 2Ο-1-09


Με τιμή

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: