ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.1.09

Παρακολουθήσαμε μία στημένη εκπομπή . . . με προσυμφωνημένες ερωτήσεις.

Για μια ακόμη φορά η απογοήτευση και η θλίψη για την εναλλακτική λύση που προτείνουν οι φέρ-"ελπις" αστέρες του κομματικού ΠΑΣΟΚ, μας έκανε να στοχαστούμε πάνω σε αυτό που λέγεται πολιτική και υπόγειες διαδρομές.

Ο "ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ" στηρίζει πολιτικά το ΠΑΣΟΚ, ως αριστερό κίνημα αλλαγής και ΟΧΙ τους κομματικούς "κινηματίες", ασκεί καλόπιστη κριτική καθώς αποστασιοποιείται από τα μικρο-κομματικά παιχνίδια προβολής και προώθησης κάποιων στελεχών, συσχετισμών και αντιλήψεων.

Στις 12:40 σήμερα το blog PIAZZA del POPOLO μας απέστειλε σε e-mail το κώδικα σε "javascript" για τη παραπάνω ζωντανή αναμετάδοση.

Ακολούθησαν δύο e-mail δικά μου, στις 13:09 και στις 13:41 για μία ερώτηση η οποία αφορούσε τη γενικότερη αντίληψη των στελεχών του ΠΑΣΟΚ για την αγωνία του προέδρου του να πετύχει στο έργο του.
Μάλλον ενόχλησε . . . διότι αν υποτεθεί ότι ΔΕΝ μπορούσε να απαντηθεί . . . ως πολυσύνθετη και με πολλά ερωτήματα, τουλάχιστον έπρεπε δεοντολογικά να ειπωθούν κάποιοι λόγοι της ΜΗ εκφώνησης της.

Η Τελική μου όχληση στη παρέα της Κομοτηνής - Ξάνθης, ήταν στις 14:15 :

"ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ - ΕΝΑΣ "Μανωλιός" που αλλάζει πρόσωπα και ρούχα.
Νάσος ΥΣ : Θα διαβάσετε τη άποψη μου σύντομα στο Blog μου."

Καμία δικαιολογία ΔΕΝ ευσταθεί εκτός μίας - εάν η (φερόμενη ως Live) εκπομπή ήταν σε μαγνητοσκόπηση.

Τέλος, ΔΕΝ δικαιολογείται ένα συγκεκριμένο Blog της ευρύτερης περιοχής τους να αναφέρεται τουλάχιστον 3 φορές και ο "ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ" καμία.

Για τη διαδικτυακή ιστορία η ερώτησή μου ήταν από το τελευταίο τμήμα της ανάρτησης μου, (από το :

"Τελειώνοντας θα ήθελα να πω ότι στη Ελλάδα πάσχουμε από φωνές . . ."

και κάτω),
που αναφέρεται και αφορά το κομματικό μηχανισμό του ΠΑΣΟΚ.

Αυτά και ΔΕΝ τελειώσαμε με αυτή τη γάγγραινα που κατατρώει το πολιτικό μας πολιτισμό, αναδεικνύοντας και προωθώντας παρέ-ίστικες αντιλήψεις και ιδιοτελή συμφέροντα.

Νάσος Ζαγγογιάννης.
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: