ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.1.09

Σταυροφορία για την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα



Στην εκπομπή «Αθέατος Κόσμος» του κυρίου Χαρδαβέλα επιτέλους ειπώθηκαν τα αυτονόητα σε ότι αφορά τα Μάρμαρα του Παρθενώνα. Όλοι οι καλεσμένοι συμφώνησαν πως ο πολιτισμός πρέπει να μπει στην παιδεία μας ως έθνος και πως πρέπει όλοι οι Έλληνες να μάθουμε την ιστορία καθώς και τη σημασία των γλυπτών του Παρθενώνα. Οι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν πως είναι αδιανόητο να μην υπάρχει μέχρι τώρα μια Ελληνική επιτροπή διεκδίκησης των Μαρμάρων και πως επιτέλους θα πρέπει να συσταθεί άμεσα μια επιτροπή η οποία κάτω από την καθοδήγηση του κράτους αλλά και σύσσωμου ολόκληρου του πολιτικού κόσμου να δράσει και να επιδιώξει την επιστροφή των ιερών μνημείων του πολιτισμού μας. Οι καλεσμένοι τόνισαν επίσης πως θα πρέπει να βρεθεί ένας ηγέτης ο οποίος θα αναλάβει το δύσκολο έργο της επιστροφής των Μαρμάρων και όχι ένας απλός διαχειριστής εξουσίας, ενώ ο κύριος Μερκούρης, μέλος Δ.Σ του ιδρύματος «Μελίνα Μερκούρη» τόνισε πως έχουμε φτάσει σήμερα σε σημείο να κινδυνεύει η γλώσσα μας και ο πολιτισμός μας. Ενώ μας θύμισε και μια από τις αρετές της αξέχαστης Μελίνας Μερκούρη, λέγοντας πως η Μελίνα είχε το χάρισμα να μπορεί να ακούει όλες τις απόψεις. Κάτι το οποίο προφανώς δεν κάνουν σήμερα οι κρατούντες τις τύχες της Ελλάδος. Φυσικά ακούγοντας όλα αυτά στη χθεσινή εκπομπή δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στο χάος που χωρίζει τους τωρινούς πολιτικούς και τους πολιτικούς της γενιάς της Μελίνας Μερκούρη. Χαρακτηριστικά θα θυμίσουμε πως ενώ η Μελίνα προσπαθούσε να πείσει την Ευρώπη για την επιστροφή των Μαρμάρων λέγοντας πως αυτά τα γλυπτά είναι η ψυχή της Ελλάδος, η ιστορία μας, ο πολιτισμός μας, στον αντίποδα ο κύριος Σημίτης, κατά πολλούς ο καταλληλότερος πρωθυπουργός, προσπαθούσε να πείσει λέγοντας πως επειδή πλησίαζαν εκλογές στην Ελλάδα θα ήταν σημαντικό για αυτόν και το κόμμα του να επιτευχθεί η επιστροφή των Μαρμάρων λίγο πριν τις εκλογές. Τα σχόλια είναι περιττά.
http://www.ellinikiafipnisis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: