ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.3.09

Παγκόσμια κρίση θα χτυπήσει τον κόσμο μέχρι το 2030

Κείμενο: Κώστας Μαυραγάνης
Φωτογραφία: Flickr

Προειδοποίηση για επερχόμενο Αρμαγεδδώνα μέχρι το 2030 απηύθυνε ο καθηγητής John Beddington, επιστημονικός σύμβουλος της βρετανικής κυβέρνησης και διακεκριμένος ερευνητής του Imperial College.
Κατά τις προβλέψεις του, μέχρι το 2030 θα έχει επέλθει σοβαρή έλλειψη σε πόρους, η οποία σε συνδυασμό με την αλλαγή του κλίματος θα έχει τρομακτικές επιπτώσεις για την ανθρωπότητα.

«Μιλάμε για μια πραγματική ‘καταιγίδα’. Δεν θα επέλθει ολική κατάρρευση, αλλά τα πράγματα θα δυσκολέψουν στ’ αλήθεια αν δεν ληφθούν σοβαρά μέτρα» είπε στο συνέδριο Sustainable Development UK 09 που έλαβε χώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Beddington μίλησε για ελλείψεις τροφής και νερού σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το σοβαρό ενδεχόμενο έλλειψης νερού σε Αφρική, Ευρώπη και Ασία μέχρι το 2025 έχει επισημανθεί ήδη από το Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών στο παρελθόν. Κατά τον Beddington, η αναλογία νερού που αντιστοιχεί ανά κεφαλή θα μειωθεί δραστικά, κάτι που θα συμβεί και με την ποσότητα διαθέσιμου φαγητού. Επίσης, αναφέρθηκε και στην πτώση των τιμών όσον αφορά τα είδη πρώτης ανάγκης που έχει σημειωθεί τον τελευταίο καιρό λόγω της οικονομικής κρίσης: «Δεν μπορούμε να επαναπαυθούμε. Επειδή τώρα οι τιμές βρίσκονται χαμηλά δεν σημαίνει σε καμιά περίπτωση πως αυτό θα συνεχιστεί».
Ένας από τους τρόπους που πρότεινε για την αποφυγή της κρίσης ήταν η βελτίωση της αγροτικής παραγωγικότητας διεθνώς, καθώς αυτή τη στιγμή στον κόσμο το 30 με 40% των καλλιεργειών καταστρέφονται λόγω ασθενειών.

«Χρειαζόμαστε πιο ανθεκτικές καλλιέργειες και καλύτερες μεθόδους. Οι γενετικά μεταλλαγμένες καλλιέργειες θα μπορούσαν να αποτελέσουν τμήμα της λύσης».

Όσον αφορά το νερό, μίλησε για ανάγκη καλύτερων τρόπων αποθήκευσης και χρήση «καθαρών» πηγών ενέργειας.
Ωστόσο, κάτι στο οποίο επέμενε ήταν η ανάγκη για συλλογική προσπάθεια, προτείνοντας τη δημιουργία μιας διεθνούς επιτροπής στην Κομισιόν επιφορτισμένης με τη λήψη σχετικών μέτρων.

Πηγή: BBC
blue-planet

Δεν υπάρχουν σχόλια: