ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.3.09

ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ ΤΟΥΣ «ΞΗΛΩΣΑΤΕ» ...ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ...ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΣΑΣ????


Αποφασίσαμε να κάνουμε .....
εμείς τον ντετέκτιβ μετά από το σημερινό φύλλο της εφημερίδας ΑΥΡΙΑΝΗΣ.

Κατόπιν των κρίσεων που περατώθηκαν στα ανώτερα κλιμάκια της στρατιωτικής ηγεσίας του Λιμενικού Σώματος ..και της σχετικής "καταγγελίας" (διαβάστε) που αναρτήθηκε στο ΛΗΜΕΡΙ ....... θα παραθέσουμε τα ερωτηματικά μας γιατί η ΥΠΟΘΕΣΗ ...ΒΡΩΜΑΕΙ!!!!!!!!!

1. Ο Λιμενάρχης Πάτρας κύριος Πλοίαρχος ΛΙΟΥΡΔΗΣ που αποστρατεύθηκε πρόσφατα με τις τελευταίες κρίσεις του ΛΣ είναι ο ίδιος που διέταξε την ΕΔΕ για την υπόθεση ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ με το σκάφος THALLARIS......

......ΤΟ ΟΠΟΙΟ...... ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.....ΑΛΛΑ ΠΗΡΕ ΑΠΟΠΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ

2.ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ είναι σε θέση να γνωρίζει ....
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΕ Η ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ..... (ΚΥΚΛΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ).......ΟΤΙ:

ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ 350 ΣΕΛΙΔΕΣ ........ΣΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΔΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΙΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ......... ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 12 ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ ΠΑΤΡΑΣ ΠΛΟΙΑΡΧΟΥ ΛΙΟΥΡΔΗ
ΑΠΕΣΤΑΛΘΗΚΑΝ ΑΥΤΕΣ ΔΕ ΠΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟ (ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟ ΡΕΤΖΕΜΠΕΡΗ) ΚΑΙ
Α ΥΠΑΡΧΗΓΟ
(ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟ ΜΠΟΥΣΙΟ)....
ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ,.....ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ, ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΟΥΡΔΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ,ΥΠΑΡΧΗΓΟ ,ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΥΕΝ CD, DVD ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ,ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ,ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ-ΑΦΙΣΕΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΚΛΠ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΔΙΕΝΕΡΓΗΣΑΣ ΤΗΝ ΕΔΕ ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟΣ ΦΕΡΟΥΣΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ...ΑΥΤΟΣ!!!!!
===================================================================

ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΛΕΜΕ........
ΔΥΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΛΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΣΑΝ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ....... (ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤHALLARIS) ....ΞΑΦΝΙΚΑ .....ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΠΑΝ ΝΟΜΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΠΟΤΑΚΤΟΙ.......

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ...ΑΦΟΥ... ΚΟΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ .....
ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΛΣ ΛΙΟΥΡΔΗΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΕΔΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ THALLARIS.... AΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΔΙΑ ΤΩΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΩΝ ΑΝΑΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΩΣ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΠΑΤΡΩΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΛΣ ΡΕΤΖΕΜΠΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Α ΥΠΑΡΧΗΓΟ ΛΣ ΜΠΟΥΣΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟ ΦΕΡΟΥΣΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΩΣ ΔΙΕΝΕΡΓΗΣΑΣ ΤΗΝ ΕΔΕ ΕΙΧΕ ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΟΥ ΛΣ ΚΑΙ Α ΥΠΑΡΧΗΓΟΥ ΛΣ ...ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΑΝΑΦΟΡΩΝ ΛΙΟΥΡΔΗ .......ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΑΝ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!! ....ΓΙΑΤΙ???????????????

ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ...................... ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ????? ΓΙΑΤΙ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΤΕ????

α) Μήπως....... γιατί στο κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών είναι μπλεγμένοι και ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ?????????????
β) Μήπως στην υπόθεση ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ και του σκάφους THALLARIS......νοιώσατε την ανάγκη να ΚΑΛΥΨΕΤΕ...... ΤΟΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΣΑΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟ?????
====================================================================

Κύριε ΥΕΝΑΝΠ Παπαληγούρα ......το πλέον αμαρτωλό υπουργείο στο οποίο ηγείστε έχει να επιδείξει από το παρελθόν τι ΒΡΩΜΙΑ το περιβάλλει......
Σήμερα διαπιστώνουμε για άλλη μια φορά ότι η σιωπή σας είναι ο καταλύτης για την διαιώνιση της ΣΑΠΙΛΑΣ!!!!!


ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ......


Δεν υπάρχουν σχόλια: