ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.3.09

ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ "ΡΕΣΤΑ"

Авганистанците, во полициска станица објасниле дека од својата држава за 6.000 евра стигнале до Унгарија, од каде преку Србија и нашата земја, заедно со нивни сонародници кои ги носеле да работат со соодветни документи трабале да дојдат до Грција.

Βετσερ, σημερα, 25/03

Οι Αφγανοί βρέθηκαν στην Ουγγαρία. Παραδόξως αντί να μείνουν εκεί, η να πάνε δίπλα στην Γερμανία, ή στην Αυστρία ( Για να πάνε εκεί δεν συνωστίζονται στην Πάτρα;), σκοπιανοί τους οδήγησαν στην Ελλάδα γιατί τους είπαν ότι μόνο στην Ελλάδα (Πελοπόννησο) έχει δουλειά!!!

Στα Σκόπια , άλλοι ομοεθνείς τους Αφγανοί, τους εφοδίαζαν με άδειες παραμονής Ελληνικές!!!!
Τυχαία επέστρεψαν 38 από αυτούς στα Σκοπιά. ( Όχι δεν τους έδιωξε ο ανίκανος Προκόπης, ίσως κάποιοι ενσυνείδητοι συνοριοφυλακες απωθούν ορισμένους όταν τους συλλαμβάνουν) και οι Σκοπιανοί ζήτησαν και τα ρέστα.

Ζήτησαν επίσημα από τον Παλόπουλο 200.000 Ευρω για τα έξοδα υποδοχής και σίτισης τους. ( δεν θα εκπλαγώ αν τους τα δώσει, ειδικά αυτός , που ομολογουμένως είναι ο χειρότερος υπουργός της κυβέρνησης- χωρίς επαφή με το περιβάλλον, λες και πίνει δυο-τρία μπουκάλια ουίσκι κάθε μέρα...)
Ας μαθευτεί για να δείτε πως: αντί να στέλνουμε εμείς ( κρυφά και παρασκηνιακά) κανέναν από τους χιλιάδες που μας πνίγουν ( μας ροκανίζουν ζωντανούς) προς τα βόρεια, , μας φέρνουν οι σκοπιανοί, για να ενισχύσουν την εθνική, κοινωνική, υγειονομική κ.λ.π. κατάσταση της Ελλάδος!!!


Στέφανος Σωτηρίου

4 σχόλια:

andre είπε...

me tous anikanous pou exoume k mas kybernane ti tha mporousame na perimenoume.....

Ανώνυμος είπε...

Μας παίρνουν λεφτά με τα καζίνο, με τις επιχειρήσεις..τώρα δημιουργήθηκε και αυτό...τι άλλο θα ακούσουμε???

andre είπε...

exoun katalabei oti koimwmaste orthioi k mas kanoun oti theloun...

andre είπε...

exoun katalabei oti koimwmaste orthioi k mas kanoun oti theloun...