ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.3.09

Ο < Χαζός Νταλίκερμαν > και ο < Τοίχος >!!

Το «Δεν θα γίνουν εκλογές, δεν τις χρειάζεται η Ελλάδα, δεν τις χρειάζεται η οικονομία, και πρέπει να επικεντρωθούμε στην προσπάθειά μας ώστε να αντιμετωπίσουμε την κρίση και τα οικονομικά ζητήματα που υπάρχουν αυτή την ώρα κ.λ.π, το χουμε άκουσει από τα πιο επίσημα χείλη της κυβέρνησης μας πολλές φορές! Όμως η αντιμετώπιση της κρίσης και των σοβαρών προβλημάτων είναι ζήτημα μεθόδου, αξιοπιστίας συνεργασίας και ανακλαστικών,αν δεν κάνω λάθος. Αυτές όμως οι έννοιες ειναι δύσκολα ως φαίνεται να συνυπάρξουν στην σημερινή κυβέρνηση! Και τούτο γιατί η ομάς των λερωμένων <βατοπεδινών> υποσκάπτει ως φαίνεται την ομάδα των <καθάρων> πουναι χωρισμένη σε δυό ή τρεις μερίδες, τους <τωρινούς> προεδρικούς τους <μελλοντικούς> προεδρικούς και τους <βιτρινάτους γευματίζοντες> ενδιάμεσους! Έτσι οι <σφαλιάρες> απέξω πέφτουν βροχή με τίς δυό τελευταίες, εννοώ του κ.Αλμούνια και του κ. Ομπάμα να μην πηγαίνει ούτε στο φανάρι! ναναι ξεγυρισμένες!! Η όλη δε κατάσταση μοιάζει με εκείνη που < χαζός νταλίκερμαν που πηγαίνοντας με 200 χιλ.
και βλέποντας ξαφνικά τοίχο μπροστά του αντί να πατήσει φρένο κτύπαγε την κόρνα! > ΝΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΝΑ !! ...by diaporon-bl/

Δεν υπάρχουν σχόλια: