ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.3.09

Πληρωμένη απάντηση του Κώστα Βαξεβάνη! Μια ακόμη απόδειξη για το πώς οι ναζί του Ισραήλ, μαζί με τους συνεταίρους τους ελέγχουν τα ΜΜΕ!


Συγκλονιστική και πλήρως αποκαλυπτική η πληρωμένη απάντηση του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη (σε αντιπαραβολή δημοσιοκάφρου/ων), για το που μας οδηγούν τα ΜΜΕ (σωστότερα ΜΜΠαραπληροφόρησης, Προπαγάνδας με Πλύσεις Εγκεφάλου).
Με τίτλο «ΤΕΛΟΣ...ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΥ» και υπότιτλο «ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ, ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΚΑΙ...ΕΓΩ», ο Κώστας Βαξεβάνης μας αποκαλύπτει ένα μέρος (πιστεύουμε ότι στο βάθος υπάρχει πολύ βρώμα και δυσωδία), από τις μαϊμούδες, τα παπαγαλάκια κι όλους εκείνους τους αργυρώνητους που θέλουν να μας μετατρέψουν σε απάνθρωπους, τυφλούς και κωφάλαλους υπηκόους του «συστήματος»
Μεταξύ άλλων, ο Κώστας Βαξεβάνης επισημαίνει:
«…Με γρατζουνάνε μαϊμούδες. Κάτι «μικροί» που θέλουν και τους άλλους μικρούς, γι αυτό τους κονταίνουν στο ύψος τους. Γραφικοί αλλά επικίνδυνοι διαδρομιστές, που σφουγγαρίζουν τους σκοτεινούς διαδρόμους της εξουσίας και ύστερα εμφανίζονται στους φωταγωγημένους της “δουλειάς»” τους. (Ποιά απ τι δύο είναι άραγε η βασική;)…
… Όταν λοιπόν ανακοινώθηκε η εξαγορά της πλειοψηφίας του ALPHA από τον όμιλο RTL, “Το Κουτί της Πανδώρας”, μόλις είχε αποκαλύψει το σκάνδαλο που κλόνιζε την κυβέρνηση, αυτό του Βατοπεδίου. Η εκπομπή είχε μεγάλο ποιοτικό κοινό, και “έβγαζε τα λεφτά της” από τις διαφημίσεις της. Αλλά αυτά δεν έχουν καμία σημασία και το ξέρω. Η διοίκηση του σταθμού…
… Το τραγικότερο παράδειγμα, ήταν η συνέντευξη του υπαρχηγού της Χαμάς. Όταν η Γάζα φλεγόταν (ο διευθυντής ενημέρωσης έπαιζε βέβαια θέμα για τον Γούντυ το ελαφάκι και τις ευεργετικές ιδιότητες των spa), είχα την τύχη να κάνω μια διεθνή αποκλειστικότητα. Τον καταζητούμενο υπαρχηγό της Χαμάς. Ακόμη και με αυτή την επιτυχία με την οποία έγινε γνωστός ο ALPHA, σε όλο τον κόσμο μέσω τηλεγραφήματος του REUTERS, ο τομέας ενημέρωσης με ενημέρωσε (μπορεί να το διαβεβαιώσει ο Γιάννης Σμιρλάκης) πως δεν θέλει την συνέντευξη. Για τραγική ειρωνεία, μου το είπαν την ώρα που στην άλλη γραμμή οι συνάδελφοι του REUTERS, ζητούσαν την άδεια να παίξουν την συνέντευξη σε όλο τον κόσμο. Τελικά η συνέντευξη έπαιξε όταν απείλησα πως θα καταφύγω στην ΕΣΗΕΑ και τη δικαιοσύνη για σαμποτάρισμα και επαγγελματική μου μείωση….
… Είναι τελικώς απόφαση της νέας διοίκησης η διακοπή της συνεργασίας τώρα, ή διολίσθησε σε αυτή την απόφαση με προτροπές και ψευδή στοιχεία από αυτούς που όντας έμμισθοι κυβερνητικοί υπάλληλοι πήραν εντολή να «καθαρίσουν» αυτόν που έκανε τόση ζημιά στην κυβέρνηση με τις αποκαλύψεις του; …
…Αυτά προς το παρόν. Όσο για το τι θα επακολουθήσει στην τρύπα που δημιουργείται; Όπως είπε και ο Τρικούπης «ανθ ημών Γουλιμής» (άντε να δούμε τώρα πώς θα το μεταφράσετε αυτό στους Γερμανούς...)
…»
Ολόκληρη η απάντηση του Κώστα Βαξεβάνης, στους «ΑΔΕΣΠΟΤΟΥΣ»

Για τη βρωμιά, την αλητεία της δημοσιοκαφρίλας και των ΜΜΕ, είμαστε πεισμένοι!
Ανάμεσα στα αποκαλυπτικά που γράφει ο Κώστας Βαξεβάνης, εντοπίζουμε κι ένα σημείο που για εμάς ερμηνεύει πολλά…
Μια συνέντευξη με τον υπαρχηγό της «Χαμάς» αποτελεί «κίνδυνο για την παγκόσμια ασφάλεια»!
Να η εξήγηση για τους έλληνες και ξένους «ανταποκριτές» στο «μέτωπο της Γάζας», που μετέδιδαν την προπαγάνδα της Μοσάντ από 5στερα ξενοδοχεία του Ισραήλ και μας μιλούσαν για ρουκέτες της Χαμάς κι ότι βόλευε το ναζιστικό καθεστώς!
Τα ναζιστικά-σιωνιστικά υποκείμενα, με συμπαράσταση των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θέλουν με πλύση εγκεφάλου να μας πείσουν ότι μια δημοκρατικά -και με δυτικού τύπου εκλογικές διαδικασίες, που οι ίδιοι επέβαλαν και επέβλεψαν- εκλεγμένη κυβέρνηση στην Παλαιστίνη (πολιτικό κίνημα ΧΑΜΑΣ), είναι επικίνδυνη και τρομοκρατική!
Βέβαια, είδαμε και τον «δημοκρατικό» Καναδά ν’ απαγορεύει την είσοδο στον άγγλο βουλευτή George Galloway, αλλά νομίζαμε ότι το μακρύ χέρι των σύγχρονων ΝΑΖΙ έβαλε αυτές τις φασιστικές πρακτικές μόνον στις αγγλοσαξωνικές χώρες.
Τώρα πειστήκαμε για το αντίθετο! Ο σύγχρονος ναζισμός δεν αφήνει περιθώρια…
Τώρα κατανοούμε και ως blog τις απειλές εναντίον μας… Τώρα κατανοούμε τις προτροπές, με δήθεν δημοκρατική επικάλυψη, να είμαστε λιγότερο «αντιπολιτευτικοί» στην ελληνική αντιπολίτευση…
Εμείς είδαμε τον αρχηγό της Χαμάς κι είναι τιμή μας να γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τα ψεύδη και την προπαγάνδα των θεσμικών ευρωπαίων πολιτικών… Γι' αυτό πρέπει να εξαφανιστούμε;
Όλα αυτά όταν οι "πολιτισμένοι" πολιτικοί της δύσης είναι το ίδιο ένοχοι, με τη σιώπή τους, στο Ολοκαύτωμα της Γάζα΄. Κι είναι ΕΝΟΧΟΙ γιατί ακόμη και τώρα κρατούν αποκλεισμένους 1,5 εκατομμύρια "Ελεύθερους Πολιορκημένους" στη Γάζα, χωρίς φάρμακα, τρόφιμα, νερό... χωρίς τη δυνατότητα να περιθάλψουν τους ακρωτηριασμένους, τους τραυματίες, τις αθώες παιδικές υπάρξεις...
Μπορεί να μας φιμώσουν (δεν είναι δύσκολο), αλλά εμείς, όσο αντέχουμε, προχωρούμε στα χνάρια που χάραξε με τους στίχους του ο Δώρος Λοίζου:
"Πάντως εμείς θα τους αντισταθούμε.
Όποιοι κι αν είναι.
Όσο δυνατοί κι αν είναι"
sibilla

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να τη χαίρεστε τη δημοσιογραφάρα σας.
http://www.koutipandoras.gr/?p=4613

Και ορίστε που ο χρόνος αποκαλύπτει το ποιόν του καθενός και σας διαψεύδει πανηγυρικά.
Ακόμα δεν έχετε καταλάβει ότι οι ναζί της CIA είναι οι υποστηρικτές της Χαμάς, του Ιράν, της Τουρκίας
και του κάθε δημοσιογραφίσκου που αυτο-βαφτίζεται "κατατρεγμένος"