ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.3.09

ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟΚΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Ο κύριος Ιωάννης Νομικός (ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΑΝΝΗΣ) γνωστός της σελίδα μας για τις καταγγελίες του.... σχετικές ετικέτες (ΝΟΜΙΚΟΣ ΝΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΝΑΥΤΑΠΑΤΕΣ.ΝΟΜΙΚΟΣ ΝΑΥΤΑΠΑΤΕΣ.ΠΕΙΡΑΤΕΣ ),,,,,, στα θέματα της Ελληνικής ναυτιλίας και δη της πειρατείας και της ΝΑΥΤΑΠΑΤΗΣ , ......αφού και ο ίδιος υπήρξε θύμα γνωστών ναυταπαταιώνων που εκμεταλλεύονται ακόμα και τις ανθρώπινες ζωές προκειμένου πλουτίσουν ............ επιτέλους φαίνεται ότι η αγωνιώδεις προσπάθειες του για την αποκάλυψη της αλήθειας αλλά και να φωτίσει τις αρχές με τις γνώσεις του και την εμπειρία του , η οποία είναι άπειρης αξίας λόγο ότι ο ίδιος έχει τελέσει υπό καθεστώς ομηρίας από πειρατές αλλά και της περιπέτειας του η οποία εξυφάνθηκε σε γραφεία Ελλήνων υπουργών .........παίρνει άλλη τροπή αφού τα θέματα των καταγγελιών του προκάλεσαν τόσο το δημοσιογραφικό όσο το εισαγγελικό ενδιαφέρον.

Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ

Τα πράγματα παίρνουν άλλη τροπή πλέον.
Και δικαστές ενεργοποιούνται και ζητούν συνάντηση μαζί μου (εφέτης κυρία Βρυώνη).
Είχαν πλήρη άγνοια και των Ναυταπατών του 1978 και έχουν πέσει από τα σύννεφα όλοι τους.

Data: 24/3/2009 1:42:21 μμ
Oggetto: Αναζήτητση τηλεφώνου σας!

Αγαπητέ κύριε Νομικέ,

Με λένε Ελένη Βαρβιτσιώτη και είμαι δημοσιογράφος στην ομάδα των Νέων Φακέλων, της εκπομπής του κ. Παπαχελά και Τέλλογλου που μεταδίδεται κάθε Δευτέρα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Σας άκουσα στο ραδιόφωνο στην συνέντευξη που δώσατε και θα ήθελα πάρα πολύ να σας δω από κοντά να μιλήσουμε γιατί έχουμε ξεκινήσει μία έρευνα για την πειρατεία και αυτά που αποκαλύψατε είναι συγκλονιστικά! Θα μπορούσατε να μου στείλετε το τηλέφωνο σας για να επικοινωνήσουμε?

Ευχαριστώ πολύ

Ελένη Βαρβιτσιώτη

Δεν υπάρχουν σχόλια: