ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.3.09

Αριστερή προπαγάνδα από κρατικοδίαιτες φυλλάδες!

Δεν το πίστευα στα μάτια μου αυτό το τραγικό για την πατρίδα μας γεγονός. Μια κρατικοδίαιτη δωρεάν διανεμόμενη φυλλάδα, με άρθρο για την αμφισβήτηση της 25ης Μαρτίου και από κάτω μια μεγάλη μπροσούρα του ΥΠΕΧΩΔΕ! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Πρόκειται για την Athens Voice και το άρθρο που υπογράφει ο Δημήτρης Φύσσας (βλέπε εδώ).



















Ποιος είναι ο κύριος Φύσσας; Γνωστός αριστεριστής και τυχοδιώκτης του χώρου (βλέπε εδώ). Με κρατικά λεφτά, δηλαδή τα λεφτά του Έλληνα, κάποιοι κάνουν προπαγάνδα που μας θυμίζει τους προπάτορές τους (δες εδώ και εδώ). Θα θέλαμε κάποιος από το υπουργείο να μας απαντήσει:
- Πώς μπορούν να επιτρέπουν να πληρώνουν δωρεάν εφημερίδες με προπαγανδιστικό περιεχόμενο, στρατευμένο προς μια και μόνο κατεύθυνση;
- Ποιός ελέγχει και διανέμει έτσι τις κρατικές διαφημίσεις;

Στην εν λόγω φυλλάδα εκτός του ΥΠΕΧΩΔΕ, διαφημίσεις έβαλαν τόσο ο ΟΠΑΠ (ολοσέλιδη), το Υπουργείο Οικονομικών όσο και ο ΟΤΕ! Είμαστε υπέρ της ελεύθερης διακίνησης ιδεών. Αλλά στις εφημερίδες που πληρώνουν ιδιώτες. Όχι με κρατικά λεφτά.
Στην ίδια εφημερίδα γράφει και ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος για μειονότητα Τούρκων και "Μακεδόνων" αναφερόμενος στην έκθεση της Γκέι Μακ Ντούγκαλ (πάτα εδώ). Ακριβώς από κάτω υπάρχει ακόμη μια μεγάλη κρατική διαφήμιση του ΥΠΕΧΩΔΕ. Άρθρο για τις παρελάσεις και τους αντιρρησίες συνείδησης από τον Ενεργό Πολίτη, του Τάκη Σκριβάνου, γνωστού δημοσιογράφου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. (δες εδώ)

Απαντώντας στον κύριο Φύσσα, για όσα γράφει για την Επανάσταση του 1821, θα ήθελα να τονίσουμε το γεγονός ότι το να είσαι αμαθής δεν είναι μεμπτό. Το να παραπληροφορείς όμως ηθελημένα, είναι τουλάχιστον βρώμικο. Διαβάστε ιστορία
karatheodoris

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επι της ουσίας του θέματος δεν έχετε να πειτε τιποτα σχετικο? Καλή η αντιαριστερη προπαγαμδα σας αλλα μην λησμονειτε οτι την συγκεκριμενη εφημεριδα διαβαζουν 400 000 αναγνωστες καθε βδομαδα και ως εκ τουτου πολυ καλα κανει και παιρνει κρατική διαφήμιση.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Επι της ουσίας του θέματος δεν έχετε να πειτε τιποτα σχετικο? Καλή η αντιαριστερη προπαγαμδα σας αλλα μην λησμονειτε οτι την συγκεκριμενη εφημεριδα διαβαζουν 400 000 αναγνωστες καθε βδομαδα και ως εκ τουτου πολυ καλα κανει και παιρνει κρατική διαφήμιση.

Unknown είπε...

Α!!! ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ!!!
ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΔΕΝ "ΔΕΧΟΜΑΙ" ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙ "ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗ" ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΞΕΙ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ .
ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΣΤΗΡΟ ΤΟΝΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΓΥΡΙΖΩ ΠΙΣΩ!!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ "ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ" ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.. ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ BLOG KARΑTHEDORIS ...ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ AV ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΠΟΚΟΠΤΕΙ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ..... ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΕΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΩΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ.
ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ.... ΤΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΤΗΣ "ΓΝΩΣΤΗΣ" ΤΑΜΠΕΛΑΣ.... ΑΛΛΑ Η "ΚΑΤΣΙΚΑ" ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΤΑΡΑΜΑ!!!!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ:
1. ΑΦΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΦΩΤΑΚΟ.. ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΟ ΑΡΘΡΟ.. ΚΥΡΙΟΙ.... ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΛΑΙΟΝ ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΗΝ
25 Η ΜΑΡΤΗ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ...(ΑΥΤΟ ΨΑΞΤΕ ΤΟ)
2. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ ..ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ (ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)....ΟΠΟΥ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΥΣ ΗΤΑΝ Η 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ
3. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΙΟ ...ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ.....
Η ΕΛΠΙΔΑ....ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΨΥΧΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΟΡΘΙΟΣ.
ΞΕΡΕΤΕ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ.
ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΟ...ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΕΩΣ ΕΔΩ ..ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ?? ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΘΡΥΛΟΥΣ.
ΠΑΝΤΩΣ ..ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.... ΟΠΩΣ Ο ΔΙΑΚΟΣ Ο ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΟΙ...
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ATHENSV ΣΤΟΝ ...ΚΥΡΙΟ Γιάννης Μακρινό - Ιστορικός-ερευνητής (ΟΧΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗ) Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΠΙΟ ΕΓΚΥΡΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ "ΕΞΩΡΑΪΣΤΗ" ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ
4. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ Η 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΩΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ....???
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΘΩΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ΤΟ 1838 ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ..... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΖΕΙ!! ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΙΚΟΙ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΣ ΟΡΟΣΗΜΟ.
ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΥ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΜΙΣΑ??? !!!!

ΤΕΛΟΣ ...ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΜΥΣΤΗΡΕΥΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ .... ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" ΑΠΟ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ..... ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ "ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ" ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΧΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΗΣ "ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ" ΜΑΣ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ...