ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.5.09

"Παπαθεμελής εκτός ελέγχου, καπηλεύεται μέχρι και τον ήλιο της Βεργίνας"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Ο Στέλιος Παπαθεμελής διετέλεσε αδιαλλείπτως βουλευτής από το 1974 έως το 2007. Πολιτεύθηκε με τέσσερα διαφορετικά κόμματα:


α. με την ΕΔΗΚ από το 1974 έως το 1981

β. με το ΠΑΣΟΚ από το 1981 έως το 2004

γ. με την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ το 2004 και

δ. με την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, το προσωποπαγές του κόμμα του το 2007, με το οποίο και έλαβε 0,7 % στις εκλογές του 2007.


Σήμερα, στα εβδομηνταδύο του χρόνια, έχοντας χάσει τους περισσότερους οπαδούς και συνεργάτες του, επιχειρεί το τελικό σάλτο μορτάλε, συγκροτώντας με τον ακαθορίστου ιδεολογικού στίγματος (μείγμα εθνικισμού και κομμουνισμού)Ζουράρι το "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ", με σύμβολο τον ήλιο της Βέργινας -έλεος με την καπηλεία αυτου του κορυφαίου εθνικού συμβόλου- το οποίο κατήγγειλαν οι πραγματικές Μακεδονικές οργανώσεις ως ψηφοθηρική καπηλεία του ιστορικού ονόματος της Μακεδονίας.


Το χειρότερο όμως είναι ότι, όπως αναφέρεται στα περισσότερα πατριωτικά μπλόγκς, η ίδρυση στην Ελλάδα έστω και γραφικού-περιθωριακού "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ", θα δώσει στους Σκοπιανούς,Τούρκους και τους απανταχού ανθέλληνες το τεράστιο επιχείρημα: ιδού, στην Ελλάδα δημιουργήθηκε μειονοτικό κόμμα της Μακεδονίας.


Κι άντε μετά να ξεμπερδεύουμε.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εχει δωσει εντολη ο καρατζαφερης να χτυπανε Τρεμοπουλο,παπαθεμελη και χρυση αυγη γιατί του κοβουν ψήφους.
Και αντε να πω εντάξει για τον τρεμοπουλο, άντε να συμφωνησω και για την χρυση αυγή αλλά ο παπαθεμελής ρε παιδιά δεν έχει πειράξει κανέναν. και αν ποτέ φτιάχναμε μια λίστα με τους 5 πιο τίμιους βουλευτές που έχουν περάσει θα ήταν σίγουρ μέσα. αυτό βρήκατε να χτυπήσετε; αν δεν σς κανει μην τον ψηφιζετε αλλά το να τον σπιλώνετε είναι ότι χειρότερο

Unknown είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ....
ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΣΟΣ ..ΕΑΝ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ "ΕΝΤΟΛΕΣ"
ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘ ΕΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΨΗΦΩΝ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΙ Η ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΩΣ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΝΑΝ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΤΙΤΛΟ
http://tolimeri.blogspot.com/2009/05/blog-post_3893.html
ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ LINK
KAI ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ