ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.6.09

Σχολιασμός συνέντευξης τύπου Καρατζαφέρη

karatzaferis2*Τώρα ακριβώς συνέντευξη δεν τη λες. Μιλούσε για πάρα πολύ ώρα αναλύοντας για άλλη μια φορά τις θέσεις του κομματός του σε όλους τους τομείς. Κούρασε και τους τηλεθεατές και τους παρόντες δημοσιογράφους.

*Βασικός στοχος του ΛΑ.Ο.Σ. στην Ευρωβουλή θα είναι να καθορίσει η Ευρώπη τα νότια συνορά της(με την Τουρκία δηαλαδή).

*Εκθείασε τη Νίκη Τζαβέλλα. Ανέφερε ότι έχει τις διαπραγματευικές ικανότητες και τις γνωριμίες για να τα καταφέρει στην Ευρωβουλή…Αυτή πάντως ήταν ανέκφραστη την περισσότερη ώρα της συνέντευξης, αντίθετα με τον Θάνο Πλεύρη που κουνούσε το κεφάλι επιδοκιμαστικά στα λόγια του Προέδρου του και χαζογέλαγε όταν αυτός έκανε κάποιο από τα κλασσικά του “αστειάκια”.

*Απαράδεκτος και εμετικός ο τρόπος που αντιμετωπίζει τους μετανάστες. Πρέπει κάποιος να του θυμίσει ότι μιλάει για ανθρώπους και όχι για γάτες! “Αν έρθουν δύο σπίτι σου θα τους δώσεις να φάνε. Αν έρθουν 4 πάλι θα τους δώσεις. Αλλά αν έρθουν 40 τι να κάνεις;;;” Έλεος…

*Αναφερομένος στην αντιθεσή του ΛΑ.Ο.Σ. για την είσοδο της Τουρκίας στην Ε.Ε. ξεστόμισε το εξής: “Αυτές είναι οι θέσεις μας από το 2004, που τώρα υιοθέτησαν ο Σαρκοζί και η Μέρκελ” . Ουδέν σχόλιοlaos

*Μίλησε πολύ ώρα για την εηκληματικότητα. Εντελώς “τυχαία” μάλιστα, μίλησε για αυτή μετά την αναφορά του στους λαθρομετανάστες.

*Σε θέματα παιδείας τάχθηκε υπέρ των ιδιωτικών πανεπιστημίων, χαρακτήρισε “εχθρο της κοινωνίας” τα φροντιστήρια και ζήτησε κατάργηση των εξετάσεων.

*Το highlight της συνέντευξης: “Λέει ψέμματα!!” αναφερόμενος στην Αλέκα Παπαρήγα. Τόνισε πως δεν είναι δυβατόν να λέει η Γ.Γ. της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε. ότι το κόμμα της δεν συναλλάσεται με επιχειρηματίες , όταν η “Τυποεκδοτική” (επιχείρηση που ανήκει στο Κ.Κ.Ε.) εκδίδει τον “Ελεύθερο Τύπο” της Γιάννας Αγγελοπούλου. Συνέχισε την επιθεσή του στον Περισσό τονίζοντας ότι η “Τυποεκδοτική” έχει πάρει με απευθείας ανάθεση και όχι με διαγωνισμό έργα του ΟΠΑΠ.

*Εδώ παίρνει έναν πόντο ο Καρατζαφέρης. Όσο στο Κ.Κ.Ε. αντι να αντιμετωπίσουν αυτές τις κατηγορίες απαντώντας υπεύθυνα και ειλικρινά, αποκαλούν τους κατηγορούς τους “αντικομμουνιστές” φαίνονται γελοίοι στα μάτια του κόσμου.

*Αυτά τα σχόλια αφορούν το μονόλογο του Καρατζαφέρη, καθώς δεν είδαμε τις ερωτήσεις που ακολούθησαν. Θα διαβάσουμε αργότερα όλη τη συνέντευξη και αν είναι κάτι άξιο αναφοράς θα το προσθέσουμε!

tapantaolablog

Δεν υπάρχουν σχόλια: