ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.6.09

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ


Την Πέμπτη 4-6-2009, μου τηλεφώνησε φιλικό πρόσωπο κατά τις 11.00΄ και με πληροφόρησε ότι τα ιστολόγιά μου CHRISTOselida και AVRAGIOZ έχουν εξαφανιστεί και ότι βγαίνει ένδειξη για κατάργησή τους λόγω ...παραβίασης των όρων χρήσης.
Μετά από 1 ή 2 ώρες, τα ιστολόγια εμφανίστηκαν ξανά, αλλά με το AVRAGIOZ κλειδωμένο και με τη παρακάτω ένδειξη στο προφίλ μου:
...........324 Αναρτήσεις, τελευταία δημοσίευση τη 3 Ιουν 2009.........
"......Αυτό το ιστολόγιο έχει κλειδωθεί λόγω πιθανής παραβίασης των Όρων υπηρεσίας Blogger. Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση νέων αναρτήσεων έως ότου ελεγχθεί και ξεκλειδωθεί το ιστολόγιό σας.
Το ιστολόγιο αυτό θα διαγραφεί μέσα σε 20 ημέρες εκτός εάν ζητήσετε μια εξέταση."

Όπως όλοι γνωρίζετε, το http://avragioz.blogspot.com/ είναι σατυρικό, αποκαλυπτικό και αντικυβερνητικό ιστολόγιο, κυρίως στον χώρο της υγείας.
Στις περιπτώσεις των αποκαλύψεων, αυτές γίνονται πάντα με έγγραφα αποδεικτικά στοιχεία.
Όσον αφορά την αντικυβερνητική μας θέση, την οποία ΠΑΝΤΟΤΕ γνωστοποιώ μεταξύ άλλων, στον ίδιο τον Πρωθυπουργό, αυτή δεν μπορεί να μας τη χειραγωγήσει και να τη κατευθύνει, καμιά διαδικτυακή υπηρεσία. Αν ο Πρωθυπουργός έχει κάτι να πει (που δεν έχει) ας στείλει εγγράφως τη διαφωνία του και θα κρίνουμε αν είναι δημοσιεύσιμη.
Προεόρτια για αυτή την αθλιότητα κατά του AVRAGIOZ υπήρξαν και σε ανύποπτο χρόνο τα αναφέραμε με αφορμή τη πολιτική αλητεία κατά της sibilla.
Ήδη στείλαμε τη διαμαρτυρία μας στην υπηρεσία blogger του google και περιμένουμε απάντηση.
Το έλλειμμα Δημοκρατίας είναι ολοφάνερο και αυτούς που το δημιουργούν πολεμάμε.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: