ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.6.09

Έχουν το θράσος και καλούν τους Έλληνες να τους ψηφίσουν!


videoΈνα κόμμα το οποίο εκπροσωπεί τα Σκόπια έχει το θράσος και βγάζει και διαφημιστικά με τα οποία καλεί για ψήφο!! Βέβαια, θα πουν κάποιοι πως...δημοκρατία έχουμε...όμως από τη δημοκρατία μέχρι το να βάλουμε τα χεράκια μας και να βγάλουμε τα ματάκια μας...έχει διαφορά. Ο μοναδικός λόγος που αναρτήσαμε το βίντεο είναι για να αναδείξουμε μια υποτυπώδη αλυσίδα μεταξύ κάποιων κομμάτων. Και εξηγούμαστε. Το συγκεκριμένο λοιπόν κόμμα "Ουράνιο Τόξο" είναι γνωστό για τις ανθελληνικές του θέσεις. Παράλληλα έχουμε ως δεδομένο τη συμμετοχή του κ. Τρεμόπουλου των "Οικολόγων Πράσινων" στη γνωστή πλέον ημερίδα για το υποτιθέμενο "Μακεδονικό αναγνωστικό", όπου ο κ. Τρεμόπουλος συμφωνεί πως τα Σκόπια μπορούν να αυτοπροσδιορισθούν όπως θέλουν....μεταξύ άλλων...! Ταυτόχρονα παρατηρήσαμε την συμπάθεια και το χέρι φιλίας του ΣΥΡΙΖΑ προς το κόμμα των "Οικολόγων Πράσινων", έτσι όπως εκφράστηκε πρόσφατα από τον κ. Τσίπρα...! Κάτι που σημαίνει πως δεν διαφωνούν και πολύ με τις θέσεις Τρεμόπουλου, ο οποίος συμφωνεί με τις θέσεις του "Ουράνιου Τόξου"...! Κλείνοντας την αλυσίδα....έχουμε το ΠΑΣΟΚ.....στο οποίο παρακολουθούμε εδώ και μήνες τον κ. Παπανδρέου να τείνει χείρα προσεγγίσεως και πιθανής συνεργασίας με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ.....! Προφανώς ούτε τον κ. Παπανδρέου τον ενοχλούν οι θέσεις της ...."αλυσίδας"...! Φυσικά μην ξεχνάμε πως ο κ. Παπανδρέου είχε στις τάξεις του και τον γνωστό κ. Βαλιανάτο....ο οποίος είναι από τους πλέον ένθερμους υποστηρικτές της υποτιθέμενης "Μακεδονικής μειονότητας " στη χώρα μας...! Τροφή για σκέψη όλα αυτά....και αν γνωρίζετε και άλλον κρίκο που ταιριάζει στην "αλυσίδα" παρακαλούμε να τον προσθέσετε....!

ellinikiafipnisis

Δεν υπάρχουν σχόλια: