ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.6.09

ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ ΓΙΑ ...¨Εισαγγελικές Αρχές, Στρατιωτική "Δικαιοσύνη", Σ.Δ.Ο.Ε., Λιμενικό Σώμα, Αστυνομία, ...¨

ΠΡΟΣ

Στις 28.05.09, απέστειλα καταγγελία με επισυναπτόμενα στοιχεία και με τον τίτλο "Άκρα σιωπή στο ξέπλυμα βρώμικου χρήματος".
Την συγκεκριμένη καταγγελία δημοσίευσε "ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ" - επισυνάπτω το δημοσίευμα στο παρών - και το οποίο ευχαριστώ για την αντικειμενικότητα του και το ξεμπρόστιασμα βρώμικων υποθέσεων. Υποθέσεις οι οποίες με σκοπιμότητα "κουκουλώνονται" από επίορκους απατεώνες του δημοσίου τους οποίους πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος πολίτης, προκειμένου να κάνουν μέσα σε νόμιμα πλαίσια την δουλειά τους, αλλά αυτοί ενεργούντες ως νταβατζήδες και με σκοπό το ίδιον όφελος και εμπαίζοντας τον χρηματοδότη τους Έλληνα πολίτη, τα παίρνουν από όλες "τις πάντες".
Για την συγκεκριμένη καταγγελία μου δεν κουνήθηκε ποτέ ούτε "φύλλο". Γιατί οι περιλαμβανόμενες στο ΘΕΜΑ του παρόντος αρχές δεν έχουν κάνει τίποτα; Γιατί κώφευαν και κωφεύουν; Μήπως επειδή η συγκεκριμένη ανοικοδόμηση του συγκεκριμένου πανάκριβου κτιρίου προήλθε από "νόμιμα" έσοδα" της επιχείρησης αυτοκινήτων που διατηρούσε ο ανοικοδομών το κτίριο; Γιατί με την σύλληψη του πλοίου, σε νησί του Αιγαίου, σε συγκεκριμένη ημερομηνία, με συγκεκριμένο αριθμό λαθρομεταναστών, με καταδίκη του μετέπειτα σε ποινή φυλάκισης επτά (7) ετών ο ανοικοδομών το κτίριο εν μία νυκτί άλλαξε τις επιγραφές ανοικοδόμησης του κτιρίου, όσον αφορά τον ιδιοκτήτη; Γιατί το Σ.Δ.Ο.Ε. ενώ ήταν γνώστης δεν προέβη σε εξονυχιστικούς ελέγχους; Γιατί στο Λιμενικό Σώμα χαλούσαν συχνά και για αρκετό διάστημα τα ταχύπλοα σκάφη του, σε διάφορες περιοχές διέλευσης του πλοίου του μεταφορέα λαθρομεταναστών; Το Αστυνομικό Τμήμα, το εδρεύων σε απόσταση αναπνοής από το ανεγειρόμενο κτίριο και γνώστες για τον βίο και την πολιτεία του ανοικοδομούντος το κτίριο - διάφορα εντάλματα - δεν συγκινήθηκαν να ερευνήσουν μέσω του Σ.Δ.Ο.Ε. θέτοντας το ερώτημα σχετικά με το που βρήκε τα χρήματα αυτός; Γιατί οι εισαγγελικές αρχές τον συγκεκριμένο μεταφορέα λαθρομεταναστών και τακτικό πελάτη τους στην εισαγγελία πρωτοδικών Πειραιά δεν παράγγειλαν ποτέ κάποια έρευνα σχετικά με το πόθεν έσχες αυτού; Είναι πολλά λοιπόν τα παρανόμως αναπάντητα ερωτήματα τα οποία θέτω και απαιτώ όπως απαντηθούν από τους αρμόδιους και υπεύθυνους, προκειμένου να σταματήσει ο εμπαιγμός του Έλληνα πολίτη, η κατρακύλα και το χάλι της χώρας αυτής, έτσι όπως την κατάντησαν, με τους διάφορους ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥΣ, ΚΑΡΑΒΕΛΛΕΣ, κ.λ.π. Δηλαδή να πάψει πλέον τα ξέπλυμα βρώμικου χρήματος πολλών εκατομμυρίων - με τις ευλογίες της πολιτείας -από όλους τους υψηλά ιστάμενους απατεώνες, οι οποίοι παραμένουν ανέγγιχτοι, ενώ αντίθετα η "δικαιοσύνη" να βγάζει τ' απωθημένα της με προειλλημένες αποφάσεις σε απλούς, αδύναμους και ανήμπορους οικονομικά πολίτες.
--
Γεώργιος Δ. Χουστουλάκης
Ελ. Βενιζέλου 27 - Παλούκια
189 01 Σαλαμίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια: