ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.6.09

ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ....Ή ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΕΙ????

Πολύς λόγος γίνεται , και πολλές οι απόψεις ,θέσεις για την προφυλάκιση των τέκνων του λωποδύτης ΚΑΡΑΒΕΛΑ.
Σαφώς και η αποδοχή προϊόντων εγκλήματος από τα τέκνα του δια της γονικής παροχής καθιστά το σόφισμα ΚΑΡΑΒΕΛΑ μεμπτό.
Εκείνο όμως που έχει κατακλύσει τις διάφορες απόψεις που "ανεβαίνουν" στο διαδίκτυο, αλλά και εκστομίζονται και στα διάφορα τηλεοπτικά παράθυρα ιδιαίτερα από τους αντιπολιτευόμενους, .... είναι........ ΓΙΑΤΙ ......ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ...ΚΑΤ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ..... ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ TIMEING ΑΥΤΗΣ!!!

Περιμέναμε πολύ για να εκφράσουμε και εμείς την άποψη μας από την σελίδα μας για το τεκταινόμενο!!!!

Κρατήστε ως πρώτο δεδομένο ότι ..,η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ελληνική δικαιοσύνη εξαιρεί ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ τον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.

Ως δεύτερη παρατήρηση ...είναι αφελές να θεωρηθεί ότι η υπόθεση των λαδωμάτων SIEMENS είναι μια απλή υπόθεση πέντε έξι απλών διευθυντικών υπαλλήλων της πολυεθνικής και κάποιων επίορκων κρατικών υπαλλήλων και θεσμικών παραγόντων της χωράς όπου δραστηριοποιείτω η εν λόγο εταιρεία. Αυτό είναι αυταπόδεικτο από τις διαστάσεις του σκανδάλου, το οποίο έχει απλώσει τα πλοκάμια του πέρα από τον δυτικό κόσμο ακόμη και σε ασιατικές χώρες.

Ως τρίτη παρατήρηση έχουμε ,ότι ο ΚΑΡΑΒΕΛΑΣ σίγουρα ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ. Αφού ,..... και μάλιστα ως τελευταία αποκάλυψη έχουμε ότι από το 1990 είναι αναμειγμένος στα αλισβερίσια της εταιρείας με το Ελληνικό κράτος.

Ως τελευταία παρατήρηση έχουμε την συμπεριφορά της Ελληνικής δικαιοσύνης με την προφυλάκιση των τέκνων ΚΑΡΑΒΕΛΑ , η οποία κατά την ΆΠΟΨΗ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ,... ΕΠΡΑΞΕ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΗ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΟΝ ΕΞΑΝΑΓΚΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΒΕΛΑ ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

=====================
ΚΑΙ ΕΔΩ ....ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΜΑΣ ....

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΒΕΛΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ????
Ή ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΡΑΒΕΛΑΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ?????????????

Δεν υπάρχουν σχόλια: