ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.6.09

Η προβοκάτσια της αγωνίας Ο γαλάζιος δήμαρχος Περιστερίου μαζεύει τις αφίσες του ΠΑΣΟΚ

Ο δήμαρχος, αν και διατείνεται την πολιτική ανεξαρτησία του, σε καθημερινή βάση αποδεικνύει πως είναι γνήσιο παιδί της Ν.Δ. Της δεξιάς που δεν θέλουν να θυμούνται ακόμη και η ψηφοφόροι της, δοθέντος ότι οι εποχές αλλάζουν.
Ωστόσο υπάρχουν και οι νοσταλγοί άλλων εποχών. Πως αλλιώς θα μπορούσαν να ερμηνευτούν οι πρόσφατες πράξεις του δημάρχου; Ο κ. Παχατουρίδης, τις τελευταίες ημέρες μαζεύει τις αφίσες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου. Τα συνεργεία μάλιστα τις σκίζουν με μανία.

Την συγκεκριμένη πράξη την έχει επαναλάβει και σε προηγούμενες προεκλογικές περιόδους. Το επιχείρημά του είναι πως θέλει να διατηρήσει την πόλη καθαρή.
Προφανώς θέλει να καθαρίζει ό,τι θυμίζει ΠΑΣΟΚ. Και αυτό διότι οι αφίσες του Κώστα Καραμανλή για την ομιλία του στον Ασπρόπυργο είναι ακόμη στις κολώνες, παρά το γεγονός ότι η ομιλία έχει γίνει πριν από 10 μέρες.
Να η πολιτική αχρωμία του κ. Παχατουρίδη.
ΛΑΛΕΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: