ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.6.09

Ψεύτης ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σ.Χατζηγάκης – Ντοκουμέντο

Εκτέθηκε .. ανεπανόρθωτα ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης Σωτήρης Χατζηγάκης ,ο οποίος σε δελτίο τύπου θέλοντας να απαντήσει στον Γιώργο Παπανδρέου που από τη Λαμία κατηγόρησε την κυβέρνηση πως μέχρι σήμερα δεν έχει δώσει μία επίσημη απάντηση για το θάνατο χιλιάδων ψαριών στο Μαλιακό, υποστήριξε πως

“για όλα έφταιγαν οι έντονες βροχοπτωσεις στην περιοχή”..

την ίδια στιγμή που οι επιστήμονες που επιθεώρησαν τον κόλπο και η Νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Φθιώτιδας υποστήριξαν ότι για το φαινόμενο έφταιγε “το τοξικό φύκι Σατονέλα”!!!

“Απαντώντας στους πρόσφατους ισχυρισμούς του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ.Γιώργου Παπανδρέου, ότι «δεν υπάρχει επίσημη απάντηση για τη μαζική εμφάνιση νεκρών ψαριών στον Μαλιακό», ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σωτήρης Χατζηγάκης δήλωσε τα εξής: «Δυστυχώς, ο κ. Παπανδρέου δεν γνωρίζει ότι από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκαν από τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Φθιώτιδας, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, πραγματοποίησαν άμεσα τις απαραίτητες δειγματοληψίες, ενώ την περιοχή επισκέφθηκαν ειδικοί επιστήμονες της Γενικής Διεύθυνσης Αλιείας και του ΕΘΙΑΓΕ.Δεν γνωρίζει, επίσης, ότι σύμφωνα με το τελικό πόρισμα των επιστημόνων επρόκειτο για ένα περιστασιακό και έκτακτο φαινόμενο το οποίο οφείλονταν σε έντονες βροχοπτώσεις στην περιοχή, οι οποίες με όχημα μεταφοράς κυρίως τον Σπερχειό, αλλοίωσαν δραστικά τα υδρολογικά χαρακτηριστικά του Μαλιακού, ενώ δεν υπήρχε ανθρώπινος παράγοντας που προκάλεσε ρύπανση και μόλυνση του κόλπου».



Δείτε τώρα ποίο ήταν το πόρισμα του ΕΛΚΕΘΕ και βγάλτε τα συμπεράσματα σας:


Το τοξικό φυτοπλαγκτόν λόγω …αζώτου ,το οποίο ανιχνεύθηκε στο Μαλιακό κόλπο από τους επιστήμονες,που όμως δεν ενοχοποιείται για τη δηλητηρίαση των ψαριών ή των ανθρώπων αφού βρίσκεται σε χαμηλότερο επίπεδο όσον αφορά την..τοξικότητά του,ευθύνεται για τον ομαδικό θάνατο των ιχθύων στην περιοχή.Αυτό δείχνει το επίσημο έγγραφο από τον αρμόδιο καθηγητή του ΕΛΚΕΘΕ Γιώργο Νικολαϊδη,το οποίο δημοσιεύουμε σήμερα!Ο Νομάρχης Φθιώτιδας και οι υπηρεσιακοί παράγοντες μετά τα αποτελέσματα των μετρήσεων δηλωνουν καθησυχαστικοί αλλά επισημαίνουν πως από εδώ και στο εξής το φαινόμενο αυτό θα είναι συχνό….

Κάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε το πόρισμα σε μεγέθυνση :

23

Δηλαδή οι επιστήμονες μιλούν καθαρά για τα δυνητικά ιχθυοτοξικά μικροφύκη και εκείνος ακόμη λέει για φερτές ύλες και ….έντονες βροχοπτώσεις!!!!Και επειδή ζούμε καθημερινά σε αυτόν εδώ τον τόπο και δεν ανεχόμαστε την κοροϊδία γιατί όλοι μας θέλουμε να ..αναστηθεί ο Μαλιακός ,ας πάψουν πια κάποιοι να έχουν τη θάλασσα μας ως πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης!Γιατί η θάλασσα αυτή ανήκει στα ψάρια της και σε όλους εμάς….

ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ

1 σχόλιο:

spyros1000 είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ....