ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.9.09

ΚΡΑΤΟΥΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ 3ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ ΚΟΛΛΗΣΕ ΨΩΡΑ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ-ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ--


ΓΡΑΦΕΙ Ο www.prezatv.blogspot.com


ΕΛΛΑΔΑ 2009

Η Ροζίτα Σαρέφι είναι, εδώ και δέκα μήνες, τρόφιμος των ελληνικών φυλακών. Εχει ήδη κρατηθεί σε δύο σωφρονιστικά καταστήματα ενώ έχει «φιλοξενηθεί» και σε αρκετά... «ευάερα και ευήλια» Τμήματα Μεταγωγών.
Υπήρξαν φορές που δεν υπήρχε χώρος ούτε να ξαπλώσει στο πάτωμα, καθώς σε ένα υπόγειο 6 τ.μ. κρατούνταν μαζί της μέχρι και 18 άτομα. Κόλλησε ψώρα, αρρωσταίνει συνεχώς και χρειάστηκε δύο φορές να διακομιστεί σε νοσοκομείο.
Η Ροζίτα Σαρέφι είναι μόλις 3,5 ετών! Και Αφγανή. Μια ψυχούλα φυλακισμένη σε ανήλιαγα κελιά από τον περασμένο Δεκέμβρη, όταν «συνελήφθη» μαζί με τους γονείς της που επιχείρησαν να βγουν από τη χώρα με πλαστά έγγραφα. Κι η κράτησή τους συνεχίζεται... Γιατί στην Ελλάδα του 2009, που τώρα διανύει «μεγαλειώδεις» ημέρες προεκλογικής περιόδου, δεν έχει ακόμη καταστεί εφικτή η απέλασή τους. Παρά τη νέα νομοθετική ρύθμιση που ορίζει ότι «στις περιπτώσεις της υφ' όρον αναστολής της ποινής του αλλοδαπού κατά το άρθρο 99 παρ. 1 και 2 Π.Κ. η κράτησή του παρατείνεται για τις ανάγκες εκτέλεσης της απέλασης για χρονικό διάστημα που δεν υπερβαίνει τον ένα μήνα».

ΝΙΚΟ ΔΕΝΔΙΑ,ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΟ ΘΕΜΑ;;;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΤΑΖΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ;;;
ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ;;;

(ενημερωθήκαμε από spyros-tagas)


Δεν υπάρχουν σχόλια: