ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.9.09

Καταγγελία της ΠΑΣΠ για τα Επεισόδια στο Πανεπιστήμιο Πειραιά


Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου, Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Έξι μέρες πριν από τις κρισιμότερες βουλευτικές εκλογές των τελευταίων χρονών, που θα γίνουν στη χωρά μας στις 4 Οκτώβρη , όλοι οι φοιτητές του Πανεπιστήμιου Πειραιά έγιναν μάρτυρες των αποτρόπαιων πράξεων βίας και φασισμού των εκπρόσωπων της κυβερνητικής παράταξης ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και υποστηρικτών του υποψηφίου βουλευτή Α’ Πειραιά και νήσων, Κώστα Κατσαφάδου.



Τα πρωτοπαλίκαρα του Κώστα Κατσαφάδου δε δίστασαν για μια ακόμα φορά να προβάλλουν το καθεστώς αυθαιρεσίας που τους διέπει και με πρωτοφανή βιαιότητα κατέστρεψαν το κεντρικό γραφείο της ΠΑΣΠ και υλικό της παράταξης.

Δυστυχώς αυτή είναι η πολιτική που προωθείται στα πανεπιστήμια το 2010 από τους απογόνους των κενταύρων, το οποίο παραπέμπει σε αλήστου μνήμης εποχές.

Επεισόδια στο Πανεπιστήμιο Πειραιά


Αυτή είναι η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας και των εκφραστών της, αποδεικνύοντας ότι είναι πιστοί ακόλουθοι της σεμνής και ταπεινής πολίτικης του κ. Καραμανλή.

Ρωτάμε τον υποψήφιο βουλευτή κ. Κατσαφάδο: "Eσείς δεν είστε που στο προεκλογικό σας φυλλάδιο δηλώνετε ότι έχετε παλέψει για ένα δημόσιο και ελεύθερο πανεπιστήμιο;;;"?
την πάλη την είδαμε!! Το ελεύθερο πανεπιστήμιο όχι…

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Πανεπιστήμιο Πειραιώς αντικρίζει τέτοιες αποτρόπαιες πράξεις. Όλοι θυμούνται τις πρυτανικές εκλογές που διεξήχθησαν υπό την προστασία μπράβων της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ οι οποίοι δε δίστασαν να χτυπήσουν φοιτητές που είχανε αντίθετες ιδεολογικές αντιλήψεις με αυτούς.

Επίσης οι ‘κύριοι’ της ΔΑΠ του πανεπιστήμιου Πειραιά πολλές φόρες δεν έχουν διστάσει να επιτεθούν σε συνδικαλιστές άλλων παρατάξεων στο χώρο του Πανεπιστημίου.

Να θυμίσουμε και πάλι τις καταγγελίες μας, και στις πρυτανικές αρχές, για ξυλοδαρμούς και σωματικές βλάβες.

Αλλά, φανταζόμαστε, όλα αυτά γίνονται στα πλαίσια της ανανέωσης που προβάλλουν τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και ο κ. Καραμανλής για ένα καλύτερο αύριο στην πολιτική ζωή του τόπου.
ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑ.ΣΟ.Κ
---------------------------------
Σχετικά:

Θύμα μιας ομάδας νεαρών έπεσε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιά, Βασίλης Πένος, ο οποίος υπέστη καρδιακή προσβολή...

Καταγγελία της ΚΝΕ για τα επεισόδια στο Πανεπιστήμιο Πειραιά

«Πεδία μάχης» τα πανεπιστήμια Θεσσαλονίκης και Πειραιά


Σχόλιο: Δυστυχώς και για μια ακόμη φορά οι μεθοδεύσεις της παλαιοκομματικής νοοτροπίας της δεξιάς παράταξης, παρασύρουν το ευαίσθητο κομμάτι της σε αυτά τα έκτροπα τα οποία καταδικάζει ο κάθε δημοκράτης Έλληνας πολίτης.

Κρίμα για αυτή τη νεολαία!!! που δεν μπόρεσε να "ξεφύγει" και να αλλάξει!!!


Νάσος
ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: