ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.9.09

«Αν μας επιτεθεί το Ισραήλ θα αφήσει την τελευταία του πνοή»



Ιράν: νέες δοκιμές πυραύλων, ικανών να πλήξουν το Ισραήλ και τις βάσεις των ΗΠΑ
Νέες δοκιμές πυραύλων, που μάλιστα φέρονται ικανοί να πλήξουν το Ισραήλ και τις αμερικανικές βάσεις της περιοχής, πραγματοποίησε χθες το Ιράν προκαλώντας την έντονη αντίδραση ΗΠΑ, Βρετανίας και Γαλλίας. Η Ρωσία, πάντως, κάλεσε τη διεθνή κοινότητα να επιδείξει αυτοσυγκράτηση, δείχνοντας πως η προσέγγιση Μόσχας - Ουάσιγκτον έναντι της Τεχεράνης παραμένει εύθραυστη.
Το Ιράν άρχισε τις πυραυλικές δοκιμές την Κυριακή- δύο ημέρες αφότου ο Μπαράκ Ομπάμα, ο Νικολά Σαρκοζί και ο Γκόρντον Μπράουν αποκάλυψαν ότι κατασκευάζει μυστικά και δεύτερο εργοστάσιο εμπλουτισμού ουρανίου κοντά στην Κομ- οι οποίες ολοκληρώθηκαν χθες, ανήμερα της μεγαλύτερης εβραϊκής γιορτής, του Γιομ Κιπούρ. Τελευταίοι δοκιμάστηκαν πύραυλοι Σαχάμπ-3, με βεληνεκές που φτάνει έως και τα 2.000 χιλιόμετρα- όπως έσπευσε να επισημάνει διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης, «όλοι οι στόχοι στην περιοχή- το Ισραήλ και οι αμερικανικές βάσεις- βρίσκονται εντός βεληνεκούς».
Οι ιρανικές προκλήσεις δεν σταμάτησαν εκεί. «Αν μας επιτεθεί το Ισραήλ», απείλησε ο υπουργός Άμυνας, «απλώς θα επισπεύσει τη στιγμή που θα αφήσει την τελευταία του πνοή». ΗΠΑ, Βρετανία και Γαλλία χαρακτήρισαν τις ιρανικές δοκιμές «προκλητικές», καλώντας εκ νέου την Τεχεράνη να παραχωρήσει την Πέμπτη, κατά τις κρίσιμες συνομιλίες που θα έχει στη Γενεύη με τους «6» (τα πέντε μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας με δικαίωμα βέτο συν τη Γερμανία), άμεση και άνευ όρων πρόσβαση στο εργοστάσιο της Κομ.
Ανησυχία για τις νέες πυραυλικές δοκιμές εξέφρασε χθες το βράδυ και ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ. Ωστόσο, τόσο ο ίδιος, όσο και εκπρόσωπος του υπουργείου του, απηύθυναν στη διεθνή κοινότητα έκκληση για αυτοσυγκράτηση: «Πρέπει να προσπαθήσουμε να ηρεμήσουμε. Το βασικό είναι να αρχίσει μια παραγωγική διαδικασία διαπραγματεύσεων με το Ιράν».
Όπως επισημαίνουν οι αναλυτές, έπειτα από την απόφαση του Μπαράκ Ομπάμα να ακυρώσει την αντιπυραυλική ασπίδα που προωθούσε ο Τζορτζ Μπους στην «πίσω αυλή» της Ρωσίας, ο Ρώσος πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ φάνηκε να ανταποδίδει αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να στηρίξει και τέταρτο- αυστηρότερο- γύρο κυρώσεων επί της Τεχεράνης. Στην πραγματικότητα, όμως, η ρωσική στήριξη δεν είναι καθόλου εγγυημένη. Η επιβολή σκληρών κυρώσεων θα διατάρασσε τις οικονομικές και διπλωματικές σχέσεις της Ρωσίας με έναν σημαντικό εμπορικό εταίρο της- και επιπλέον, η Ρωσία δεν θα ήθελε να συμπεριληφθεί στη λίστα των πιθανών στόχων της Τεχεράνης.
Από "ΤΑ ΝΕΑ"
ellinikiafipnisis

Δεν υπάρχουν σχόλια: