ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.9.09

Αλβανοι "μαθητες" ετοιμαζουν καταληψεις στα σχολεια.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Αλβανοι "μαθητες" προσπαθησαν σημερα να κανουν καταληψη στο 6ο και 36ο Γυμνασιο και Λυκειο Αθηνων, με την δικαιολογια οτι: "Δεν ηθελαν να κολησουν την γριπη".
Μετα απο εντονη συζητηση με τους καθηγητες, αποφασιαν να επανερθουν την Δευτερα, για να μεινει ανοιχτο το σχολειο για τις εκλογες.( Στο εν λογω σχολειο δεν υπαρχει κρουσμα γριπης και οι επιδοξοι καταληψιες ειναι οι ιδιοι που εκαναν καθε χρονο τις καταληψεις, οπως μου ειπε καθηγητής!).
Απομενει να δουμε αν τελικα θα κανουν την καταληψη την Δευτερα, η οποια θα λειτουργησει ως ντομινο. Θα κλεισουν ολα τα σχολεια, αν αρχισει ενα.
Ειχαμε Αλβανο αρχηγο της τρομοκρατικης οργανωσης, που προσφατα ανακαλυφτηκε, που εκαιγε και σκοτωνε, ειχαμε Αλβανους που κατεστρεψαν ολα τα σχολεια στις προηγουμενες καταληψεις, θα τους αφησουμε να συνεχισουν να καταστρεφουν την πατριδα μας;

Καπου πρεπει να μπει ενα τελος, ειδικα με αυτη τη φαρα.
Ακομα και τα προβατα καποτε αντιδρουν, εμεις δεν εχουμε φιλοτιμο, αρχες, αστυνομία;



αρχες, αστυνομια να τους συμαζεψει;
=====================================================================

Δεν υπάρχουν σχόλια: