ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.10.09

Το Αιγαίο είναι έτοιμο να πάρει φωτιά


Η Τουρκία «γκριζάρει» μεγάλες περιοχές

Απαιτεί μόνο με δική της άδεια θα γίνονται

Ελληνικές ασκήσεις και επιχειρήσεις διάσωσης

Τραβάει άσχημα το σχοινί η Άγκυρα, εν μέσω προεκλογικής περιόδου, απαιτώντας από την Ελλάδα να «αποστρατιωτικοποιήσει» μεγάλες περιοχές του Αιγαίου και στην ουσία να αποδεχθεί η Αθήνα την επικυριαρχία της Τουρκίας στις περιοχές αυτές!
Η κλιμάκωση αυτή είναι πρωτόγνωρη και ξεσκεπάζει τις διαθέσεις της Άγκυρας για το Αιγαίο και για τις πραγματικές σχέσεις που επιδιώκει η Άγκυρα να έχει με την Ελλάδα. Μεγάλες θαλάσσιες περιοχές απαιτεί να πάρει υπό τον έλεγχό της, «γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων της» συμφωνίες τις οποίες έχει υπογράψει και που έχει αποδεχθεί η Άγκυρα πριν από έναν σχεδόν αιώνα. Προκαλεί έτσι την Ελλάδα, η οποία τελεί υπό το καθεστώς της μερικής ακυβερνησίας και αυτό που στην ουσία κάνει, είναι να «γκριζάρει» όχι κάποια βραχονησίδα, αλλά ολόκληρες θαλάσσιες περιοχές (στις οποίες έχουν καταγραφεί πολύ υψηλά πετρελαϊκά κοιτάσματα…).
Η αλλαγή τακτικής της Άγκυρας, που λειτουργεί πλέον ως κλέφτης, αλλά και ως «νταβατζής», είναι λογική απόρροια της ήπιας πολιτικής χαμηλών τόνων που είχε εφαρμόσει η κυρία Μπακογιάννη. Μάλιστα η τουρκική αυτή ενέργεια θεωρείται ως προάγγελος άλλων μεγαλύτερων απαιτήσεων που δεν μπορούν παρά να οδηγήσουν στην δημιουργία κάποιου εκτεταμένου θερμού επεισοδίου. Και ο κίνδυνος για «θερμό επεισόδιο» θα αυξάνεται, όσο η Τουρκία απομακρύνεται από το ενδεχόμενο της ένταξής της στην Ευρωπαϊκής Ένωση, αλλά και για όσο διάστημα η εξωτερική πολιτική της χώρας μας θα συνεχίσει να λειτουργεί υπό το καθεστώς των χαμηλών τόνων.
Πληροφορίες, αναφέρουν πως οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας μας γνώριζαν πως θα υπάρξει η συγκεκριμένη ενέργεια από την Άγκυρα και φρόντισαν να ενημερώσουν εγκαίρως την πολιτική αλλά και την στρατιωτική ηγεσία. Από προχθές έχουν δοθεί διαταγές μετακίνησης ισχυρότατων στρατιωτικών δυνάμεων στον ποταμό Έβρο, ενώ οι στρατιωτικές μονάδες στα ελληνικά νησιά τελούν υπό το καθεστώς άμεσης επαγρύπνησης…
kostasxan

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα μας σώσει ο Τζέφρυ τι ανησυχούμε;

Ανώνυμος είπε...

α. Ο Ερντογαν δεν θα εχει 'ηθικο' προβλημα , δηλ. οτι πλακωθηκε με τον κουμπαρο του
β. Τα χαμογελα-κονσερβα της Ντορας δεν φαινεται να τους σταματουν
γ. Ας ελπισουμε οτι η σχεδον χαλια καθημερινοτητα δεν εχει μπει στους ενοπλους και οτι θα βρεθει πολιτικος να τους επιτρεψει να κανουν το καθηκον τους. Καθηκον ,που ειχε εκφρασει χειριστης σε δημοσιοποιημενη αναχαιτιση :΄΄..θα τον ξεσκισω τον μπινε..΄΄
δ.Εν τελει η επενδυση στους πιθανους φυσικους πορους του Αιγαιου (πετρελαια) δεν μπορει παρα να εχει κοστος,αναλογο του οφελους. Οι γειτονες δειχνουν ετοιμοι να καταβαλλουν αυτο το κοστος , εμεις ειμαστε αποφασισμενοι???
[Ο Παγκαλος ειχε πει για τα Ιμια:
τι θελετε ,αν γινοταν πολεμος μπορει να υπηρχαν απωλειες (!!!).
Μηπως ειναι βεβαιοι οι Τουρκοι για ιδια μελλοντικη σταση ? ]

Ανώνυμος είπε...

Δεν είχαμε εξωτερική πολιτική τα τελευταία χρόνια. Η Ντόρα ανέλαβε το Υπουργείο γιατί έπρεπε να πάρει κάποιο από τα “κρίσιμα” λόγο της δύναμης της μέσα στο κόμμα. Τα κρίσιμα υπουργεία όμως θέλουν και πολύ δουλειά, δεν είναι μόνο για μόστρα. Από την μια έχουμε τους Σκοπιανούς, από την άλλη τους Τούρκους και το ΥΠΕΞ χτενιζόταν.