ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.10.09

Ψήφος σε 2.000.000 μετανάστες; Θα υλοποιηθεί η πολιτική του ΠΑΣΟΚ για τις εκλογές του 2010;




Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

Διαβάζοντας το γράμμα μιας πραγματικής Κυρίας (βλ.π. http://press-gr.blogspot.com/2009/09/blog-post_66.html) και συνδυαστικά με τις θύμησες πρόσφατων «πράσινων» υποσχέσεων, μου γεννήθηκε ακόμα ένα ερώτημα για τις θολές πολιτικές υποσχέσεις του ΠΑΣΟΚ. Εξηγώ τι εννοώ..

Ένα από τα ζητήματα που έχουν έλθει στο προσκήνιο μετά τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου, είναι και αυτό της λαθρομετανάστευσης. Η Κυβέρνηση, υπό την πίεση και των υψηλών ποσοστών του ΛΑΟΣ, εγκατέλειψε τη μάλλον χαλαρή αντιμετώπιση που τηρούσε στο θέμα μέχρι πριν από λίγους μήνες. Προχώρησε σε μια σειρά αυτονόητων μέτρων για τον περιορισμό του φαινομένου και, γενικότερα, σκλήρυνε αισθητά τη στάση της, συμβαδίζοντας με το κοινό αίσθημα. Είναι χαρακτηριστικό το απόσπασμα από την προεκλογική ομιλία του Πρωθυπουργού στην Πάτρα, το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου: «Η Ελλάδα επιδιώκει την κοινωνική ενσωμάτωση των μεταναστών, που εργάζονται νόμιμα στον Τόπο μας. Δεν αντέχει, όμως, ανεξέλεγκτα κύματα μη νόμιμων μεταναστών» .

Το ΠΑΣΟΚ, όμως, δείχνει να εμμένει στις «πολυπολιτισμικές» θέσεις του Γιώργου Παπανδρέου, στις οποίες, μεταξύ των άλλων, περιλαμβάνεται και η απόδοση ψήφου, τουλάχιστον για τις τοπικές εκλογές, σε όσους διαμένουν στη χώρα για 5 χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι, εφόσον το ΠΑΣΟΚ κερδίσει στις 4 Οκτωβρίου, το Νοέμβριο του 2010 εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις Δημοτικές και Νομαρχιακές εκλογές. Επιπλέον, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σχεδιάζει την απόδοση της ελληνικής υπηκοότητας σε μεγάλο ποσοστό των μεταναστών, όπως δήλωσε στη συνέντευξή του στη ΔΕΘ: «Άνθρωποι, οι οποίοι ουσιαστικά έχουν υιοθετήσει την Ελλάδα ως πατρίδα, πρέπει μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα να έχουν το δικαίωμα να είναι και Έλληνες πολίτες».

Είναι αληθές αυτό; Νομίζω ότι το ΠΑΣΟΚ οφείλει να πάρει ξεκάθαρη θέση..

Δεν υπάρχουν σχόλια: