ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.9.09

ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ.....


Εθνικές εκλογές.

Και μόνο στο άκουσμα τους οι απανταχού παθιασμένοι Έλληνες έβγαζαν τα εσώψυχα τους όπου και αν ευρίσκονταν.

Φθινοπωρινή "συννεφιασμένη Κυριακή" σήμερα ..... πίνοντας τον πρώτο καφέ της ημέρας και ξεφυλλίζοντας τον Τύπο του Σαββατοκύριακου διαπίστωσα την τρανή μελαγχολία κάποιων αρθρογράφων , οι οποίοι με τον τρόπο τους ο καθένας αναπολούσε στην ουσία τις προεκλογικές μέρες του παρελθόντος ,οι οποίες εμποτιζόντουσαν με το Ελληνικό πάθος των οπαδών των κομμάτων αλλά και των υποψηφίων.

Ομιλίες , αφισοκολλήσεις στις γειτονιές τα βράδια, ομάδες προστασίας των αφισοκολλητών αλλά και προστασίας των αφισών μην τυχών και οι "αντίπαλοι" τις επικαλύψουν με δικές τους, τραγέλαφος στα καφενεία , ισχυρές μεγαφωνικές στα εκλογικά κέντρα των κομμάτων, φέιγ βολάν, ατέλειωτες δημόσιες συζητήσεις των πολιτών....... έβλεπες να "βράζει" το αίμα απάντων ,οι οποίοι λες και είχαν επιστρατευθεί για έναν επικείμενο πόλεμο.


Πραγματικά ..... οι αλλοτινές αυτές εποχές ... που μόνον η χώρα μας είχε να επιδείξει φαντάζουν σήμερα μακρινό όνειρο.
Σήμερα ..... είμαστε Ευρωπαίοι.... έχουμε DEBATE , TV, αλλά και οικολογική συνείδηση , γιατί έτσι είπαν οι Αρχηγοί, ...όχι στην αφισορύπανση .....αλλά για τα δάση και το περιβάλλον ούτε λόγος ουσίας, μόνο γενικότητες με πολύ όμως διάθεση να τα σώσουν.

Χάθηκε ο προεκλογικός "ρομαντισμός" λέω εγώ ...ή μήπως και αυτός είναι στο σχέδιο να εκλείψει, για να καταστούμε εν γένη από ΈΛΛΗΝΕΣ... σε Ευρωπαϊκά ανθρωποειδή? Δεν ξέρω!

Εκείνο όμως που είναι σίγουρο είναι ότι ο Έλληνας πολίτης... ο πολιτικοποιημένος Έλληνας.... ο κοινωνικός,.... έχει ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ!
Αυτό που τον έχει καταβάλει είναι η ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ.

Τα κοινωνικά αδιέξοδα η επικράτηση της τσατσιάς η αναλγησία του κράτους που τον καλεί κάθε φορά που τα πράγματα οδεύουν στον γκρεμό να σταθεί ΜΟΝΟΣ του και να δώσει λύση.... και μόνο από την πλάτη του , λογαριασμοί, τράπεζες, ακρίβεια στην αγορά, η εξανέμιση των κόπων του , το αβέβαιο μέλλον των παιδιών του ..... ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΣΑΝ....


Το είδε!!! έτρεχε με πάθος για να έρθει στην εξουσία αυτό που πίστευε ότι θα του επιβεβαιώσει τους ευσεβείς πόθους του...... ΤΙΠΟΤΑ!!!

Τον απογοήτευσαν γιατί δεν "έτρεξε" μια φορά, δεν "τσακώθηκε" μια φορά, δεν "φώναξε" τα συνθήματα της παράταξής του μια φορά..... ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ το κάνει..... και αυτός είναι πάλι στην αρχή.

"ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΓΚΕΣ" για να κάνω χρήση και της διαχρονικής ατάκας του Παπαγιαννόπουλου.........

ΜΟΥΓΚΕΣ γιατί ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ...... ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
ΗΡΘΕ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΣΚΑΤΟ ΣΑΣ ΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ....ΦΑΙ ΣΑΣ !

Ξέρει αυτή την άποψή σου ο Γιώργος Παπανδρέου;
Πολλοί συμφωνούν μαζί της, λίγοι τολμούν να το πουν

Η Άννα Νταλάρα, είναι από τα πρόσωπα που δεν θεωρούν την πολιτική, όπως η πλειοψηφία των πολιτικών μας, δηλαδή, έναν χώρο, όπου έχεις τυφλή υπακοή στο κόμμα, αλλά και έναν χώρο βολέματος. Έχει προχωρημένες απόψεις που σίγουρα ενστερνίζονται πολλοί, αλλά δεν ξεστομίζουν. Τι δήλωσε; Ότι θα ήθελε ο υπουργός εξωτερικών να είναι κοινής αποδοχής και διακομματικός.
Μπράβο που έχεις το θάρρος τςη γνώμης, έστω και αν με αυτό δεν συμφωνεί ούτε ο αρχηγός σου.

Αναρτήθηκε από troktiko στις 11:08 πμ.

ΑΝΤΕ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
ΦΑΤΕ ΗΣΥΧΑ. ΔΟΞΟΛΟΓΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΧΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΑΝΝΑ ΝΤΑΛΑΡΑ.
ΖΩΑ...ΕΕΕΕ ΖΩΑ !

***** ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ
ΒΑΛΕ ΤΙΣ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ. ΘΑ ΧΕΣΤΕΙΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΒΡΙΣΙΜΟ.
ΟΛΟΙ ΘΑ ΧΕΖΟΥΝ ΤΟΝ ΝΤΑΛΑΡΑ.ΓΙΩΡΓΑΚΗ

Unknown είπε...

ax!!!!!! λουλούδι μου εσυ!!!!