ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.9.09

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΥΠΟΠΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 77 ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΗΤΡΩΩΝ

ΕΡΩΤΗΣΗ

ΚΑΙ

ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

      Για τον κ. Υπουργό Οικονομικών

ΘΕΜΑ: «Συνεχίζεται η προστασία και η συγκάλυψη στις συντεχνίες του Κυβερνητικού σκανδάλου του Βατοπεδίου: Μετά τους «εξαπατήσαντες» (ΚΕΔ και νομικούς συμβούλους του Κράτους) που μαζί με την δήθεν «εξαπατηθείσα» Κυβέρνηση διαπραγματεύονται και υιοθετούν τις ζημιογόνες για το δημόσιο συμφέρον προτάσεις» διάσωσης της υπερασπιστικής γραμμής και των συμφερόντων της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου, τώρα και οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών επιλέγουν εδώ και μήνες τη συγκάλυψη και αδιαφορώντας για το αίτημα ελέγχου των ... 77 Βατοπεδινών ΑΦΜ!»

Τον Δεκέμβρη του 2008 και συγκεκριμένα στις 19/12/09 με παρέμβασή του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μ. Καρχιμάκη στη Βουλή, όπως προκύπτει και από το παρακάτω απόσπασμα των πρακτικών της συνεδρίασης, είχε επίμονα ζητηθεί φορολογικός και κάθε άλλος ενδεδειγμένος έλεγχος στο ύποπτο γεγονός της ύπαρξης και φερόμενης ως ανεξέλεγκτης λειτουργίας 77 ΑΦΜ νομικών και φυσικών προσώπων, που με άμεσο ή έμμεσο τρόπο φέρονται να αντιστοιχούν στην Ιερά Μονή Βατοπεδίου με ενδεχόμενη χρήση τους σε συναλλαγές της υπέρογκων αξιών.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

ΤΗΝ 19/12/08

ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2009

ΟΜΙΛΙΑ Μ. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ

« Ελέγχθηκε φορολογικά το Βατοπέδιο; Ελέγχθηκαν όλοι οι αριθμοί φορολογικού μητρώου της Μονής; Γιατί, κύριοι συνάδελφοι, το Βατοπέδιο δεν έχει τελικά ούτε ένα ούτε δύο ούτε τρία ΑΦΜ. ….Ακούστε λοιπόν κάτι το οποίο διερευνήσαμε μετά το κλείσιμο των εργασιών της Επιτροπής γιατί εσείς δεν αφήνατε να τα ελέγξουμε. Εβδομήντα εφτά διαφορετικά βατοπεδινά ΑΦΜ εκ των οποίων κάποια είναι εξόχως ύποπτα, κάποια άλλα σχετίζονται με αγοραπωλησίες τεράστιου ύψους, μεγαλύτερου από τα ποσά που έχουν δει μέχρι σήμερα το φως της δημοσιότητας. Ακούστε: Μαραθευτής ο βατοπεδινός. Μποζιάνος ο βατοπεδινός. Κουτσού ο βατοπεδινός. Στεφάνου ο βατοπεδινός. Όλα αυτά τα ΑΦΜ τα κρύψατε. Δεν θέλατε να τα διερευνήσετε, γιατί κρύβονται πολλά πίσω απ’ αυτά. …»

Όπως είναι προφανές, με τα περιορισμένα στοιχεία που μπορούν να έχουν βουλευτές στη διάθεσή τους, σε αντίθεση με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου σας και τις αρμόδιες Αρχές που έχουν στη διάθεσή τους το σύνολο του αναγκαίου και διαθέσιμου ειδικευμένου σε τέτοια θέματα κρατικού μηχανισμού, υποδείχθηκε στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών και τι ακριβώς να αναζητήσει και που να το αναζητήσει, προκειμένου να διερευνηθούν πλήρως οι σχετικές πληροφορίες.

Η Κυβέρνησή Καραμανλή τους επόμενους μήνες επέμεινε να εμφανίζεται στον Ελληνικό λαό ως δήθεν μετανοούσα για το Κυβερνητικά συντονισμένο σκάνδαλο Βατοπεδίου και ως δήθεν μεριμνούσα πλέον για το Δημόσιο συμφέρον, την ίδια στιγμή που απείχε προκλητικά από οποιαδήποτε νομοθετική πρωτοβουλία ακύρωσης των αμαρτωλών ανταλλαγών και αποκατάστασης των ζημιών του σκανδάλου και με τον ίδιο τον Πρωθυπουργό να μηχανεύεται πρωτοφανείς μεθόδους συγκάλυψης, όπως η αποχώρηση της πλειοψηφίας στη Βουλή κατά τις συζητήσεις και ψηφοφορίες για Προανακριτική Επιτροπή.

ΕΠΕΙΔΗ, η συνολική συμπεριφορά απροκάλυπτης συγκάλυψης και οι επίσης απροκάλυπτες ενέργειες προστασίας συμφερόντων επιβεβαιώθηκε ότι χαρακτηρίζουν την Κυβέρνηση Καραμανλή, ακόμα και σε Κυβερνητικά σκάνδαλα που συγκέντρωσαν την λαϊκή κατακραυγή, όπως το σκάνδαλο του Βατοπεδίου.

ΕΠΕΙΔΗ οι τελευταίες αποκαλύψεις εγγράφων και αλληλογραφίας της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Οικονομικών με τους πρωταγωνιστές του σκανδάλου, όπως αναφέρονται αναλυτικά στην υπ΄αριθμ. 1968/102/13-7-09 ερώτησή μας, αποκαλύπτουν πως και μέσα στο 2009 και παρά την αλλαγή προσώπων στο Υπουργείο Οικονομικών, η Κυβέρνησή σας συντονισμένα διαπραγματεύθηκε και υιοθέτησε τις ζημιογόνες για το δημόσιο συμφέρον προτάσεις» διάσωσης της υπερασπιστικής γραμμής και των συμφερόντων της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου.

Επειδή, η Κυβέρνησή σας, επιβεβαιώνοντας διαρκώς την εντύπωση ότι «φοβάται» και ότι γι΄ αυτό παρέχει με κάθε τρόπο και με κάθε κόστος προστασία στα εμπλεκόμενα συμφέροντα στο σκάνδαλο Βατοπεδίου διαρκώς ενισχύεται και της, στερείται πλέον κάθε εχεγγύου αμερόληπτης και υπέρ του δημοσίου συμφέροντος λειτουργίας, με αποτέλεσμα να είναι πιθανό να μερίμνησε ακόμα και για την αποφυγή ελέγχου στα ... 77 ύποπτα ΑΦΜ της Μονής Βατοπεδίου!

Καλείσθε:

  • Να ενημερώσετε τη Βουλή για τα αποτελέσματα του αυτονόητου ελέγχου της πληροφορίας για την ύποπτη ύπαρξη, λειτουργία και χρήση σε συναλλαγές τεράστιου ύψους των 77 ΑΦΜ νομικών και φυσικών προσώπων που φέρονται να συνδέονται με την Ιερά Μονή Βατοπεδίου.
  • Αν δεν είστε σε θέση να παρουσιάσετε τα στοιχεία αυτά να αιτιολογήσετε την επί 8μηνο αδράνειά σας, τη στιγμή που σε μικρότερης έκτασης καταγγελία η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων παρενέβη στο Μοναστήρι Αναστάσεως του Κυρίου - Εμμαούς το Δεκέμβρη του 2008 και διενέργησε λεπτομερή έλεγχο.
  • Και να αιτιολογήσετε στη Βουλή τους λόγους που η Κυβέρνησή σας παρά τις αποκαλύψεις, παρά τον διασυρμό και την οργή του Ελληνικού λαού, παραμένει «δεμένη» στο άρμα των συμφερόντων του μεγαλύτερου σκανδάλου της Μεταπολίτευσης και εξακολουθεί να αποκρύπτει τους αποδέκτες των τεράστιων ποσών μαύρου χρήματος που αυτό, με Κυβερνητικό συντονισμό και σωρεία Υπουργικών αποφάσεων και ενεργειών, παρήγαγε ζημιώνοντας το δημόσιο συμφέρον.

1 σχόλιο:

Γραφεας Πεζικου είπε...

Ποιος τελικά ο ιθύνων νους ....?
ποιος ο σκηνοθέτης?ποιος ο παραγωγός?ποιος ο πρωταγωνιστής?
Ποιος ο Φυσικός αυτουργός?Ποιος ο Ηθικός αυτουργός ?ΚΑΝΕΙΣ..... τελικά και μόνον ο Ιερ.Εφραίμ?..