ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.9.09

Οι Βορειοελλαδίτες ζητούν σκληρή στάση για Σκόπια - Τουρκία



Ακούστε επιτέλους τους Έλληνες εσείς που κυβερνάτε αυτόν τον τόπο!!
Οι ευαισθησίες των Βορειοελλαδιτών δεν κρύβονται: Στην ερώτηση, ποιο είναι το σημαντικότερο πρόβλημα της εξωτερικής πολιτικής, το 42% απαντά το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. Ίσως και να είναι, σίγουρα όμως δεν είναι και το πιο επικίνδυνο, όταν έχεις γείτονα την Τουρκία και όταν μάλιστα αυτή έχει καταλάβει τη μισή Κύπρο.Οι ελληνοτουρκικές σχέσεις ακολουθούν με 31,8% και τέλος το Κυπριακό, μια ανοικτή πληγή για την Ελλάδα και την Κύπρο, με 16,5%. Όλες οι έρευνες που έχουμε διενεργήσει μέχρι τώρα δεί-
χνουν μονότονα σχεδόν το ίδιο πράγμα. Το 74% δεν θα δεχόταν μια σύνθετη ονομασία των Σκοπίων που να περιέχει τον όρο «Μακεδονία». Η στάση αυτή έχει παραμείνει αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου και πολύ δύσκολα οποιαδήποτε ελλη- νική κυβέρνηση θα μπορούσε να αλλάξει την άποψη αυτή των πολιτών.
Επίσης πάνω από ένας στους δύο διαφωνεί με την ελληνική θέση (και κοινή πολιτική όλων των κομμάτων, πλην του ΛΑΟΣ) για στήριξη της ευρωπαϊκής προοπτικής της Τουρκίας. Οι έλληνες πολίτες έχουν διαφορετική άποψη από αυτή των ηγεσιών τους, περισσότερο ταιριάζει η άποψή τους με αυτήν του Σαρκοζί και της Μέρκελ παρά με αυτήν του Καραμανλή και του Παπανδρέου. Επτά στους 10 πολίτες έχουν αντίθετη άποψη για την ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε., αλλά ο λόγος είναι κυρίως η γεωγραφική θέση της Τουρκίας (Ασία) και όχι οι κακές σχέσεις που έχουμε ή η διαφορετική θρησκεία. Η επίσημη πολιτική της χώρας δεν φαίνεται να συμβαδίζει με την κοινή γνώμη. Ούτε στο θέμα των Σκοπίων, στο οποίο οι ελληνικές κυβερνήσεις είναι έτοιμες να κάνουν κάποιες υποχωρήσεις, ούτε σε σχέση με την Τουρκία, για την επισήμως συνηγορούμε να ενταχθεί στην Ε.Ε. (ίσως για να μη δείχνουμε και κακοί γείτονες), αν και ως λαός έχουμε αντίθετη άποψη. Εξωτερική πολιτική όμως δεν γίνεται με δημοσκοπήσεις. Γίνεται με διπλωματία, ελιγμούς και συμβιβασμούς. Αυτά περιμένουμε να δούμε από αυτούς που την κατευθύνουν. Ως λαός, όμως, και ιδιαίτερα ως Μακεδόνες, δεν θα θέλαμε να είμαστε οι μονίμως συμβιβασμένοι.
Του Δημήτρη Bασιλειάδη διευθυντή της Interview
ελληνικη αφυπνιση

Δεν υπάρχουν σχόλια: