ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.9.09

Τα γαιδουρια κοπαδι δεν γινονται!!!



Έλληνες; .....κάνουν έρωτα με τον καημό σου,με την δυστυχία σου,με την θλίψη σου,την πείνα σου,κάνουν σεξ με την τσέπη σου σε κατάντησαν κερατά στην ίδια σου την χώρα σου πήδηξαν τα όνειρα σου..αλλά με το κέρατο επαναπαύθηκες γιατί ποτέ δεν σκότωσε κανέναν παρα μόνο τον ταυρομάχο!
Η βουλή μετατράπηκε σε reality show..μάζεψαν ηθοποιούς,τρελούς,gay,παρατράγουδα,μάνατζερ και αγράμματους,μοντέλα,τραγουδιστές;

Μα καλά δεν ξέρουν ότι τα γαϊδούρια κοπάδι δεν γίνονται;Αυτή ονομάζεται εξέλιξη αλλαγή στην κοινωνική πολιτική;η τρέλα;και αν είναι τρέλα;μας είπε κανείς ότι οι τρελοί και οι πουτ...ς δεν γερνάνε ποτέ..και εμείς τους πιστέψαμε;
Όταν βγαίνουν στην ΤV και τους ακούμε να μιλάνε για άδεια ταμεία και ότι κάναν λάθη οι κυβερνήσεις εγώ το μεταφράζω:ότι η Ζωή θα γίνει χειρότερη και ότι θα πούμε το ψωμί ψηνακι!Κάποτε υπήρχε μια Ελλάδα για όλους σήμερα είμαστε πρόσφυγες στην χώρα μας..Τι να πω γαμι...τ αι η χώρα σας η τέχνη σας και ο πολιτισμός.. ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΠΙΕΙΚΩΣ!

chronografoscom

Δεν υπάρχουν σχόλια: