ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.9.09

ΑΡΑΓΕ ..... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΟ "ΜΕΛΛΟΝ" ΜΑΣ??

Αντίμαχος
Η προεκλογική εκστρατεία των δύο άσπονδων μονομάχων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχει επικεντρωθεί στο δημοσιονομικό πρόβλημα της χώρας.

Κάθε φορά ακούμε επικεντρωμένα επιχειρήματα , φαεινών τρόπων και από τους δύο για την έξοδο της χώρας από την πενία για την οποία σημειωτέων , ω! του μεγαλείου δεν ευθύνεται άμεσα κανένας αλλά η πολιτική του άλλου. Τελικά το πρόβλημα είναι μόνον αυτό; Για το μέλλον του μέσου Έλληνα δεν ακούμε τίποτα ή μάλλον ακούμε το πολυειπομένο και σαθρό πλέον επιχείρημα της επαγγελόμενης λύσης στην διαχρονική παθογένεια όχι του κράτους αλλά της εφαρμοζόμενης πολιτικής των δύο μονομάχων που για να πείσουν εξαγγέλλουν ο καθ ένας με τον τρόπο του αλλά με κοινό να ζητούν άμεσα ή έμμεσα την υπομονή του Ελληνικού έρμου λαού , για να εφαρμοσθεί για άλλη μια φορά η ανεφάρμοστη εξαγγελία.

Σήμερα έχουμε να παλέψουμε με διλήμματα τα οποία σαφώς τα έθεσε ο Πρωθυπουργός αλλά και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με το "αλλάζουμε ή βουλιάζουμε".

Ο πρωθυπουργός ε
πικαλέσθηκε το "εθνικό συμφέρον" ...αλίμονο ! λες και έχει αυτός μόνον το προνόμιο να το επικαλείται. Ο δε έτερος μας μιλά για την Ελλάδα του αύριο αποφεύγοντας όντως τελικά να μιλήσει για "μαύρη υπομονή".... μας είπε βέβαια για το "μέλλον"μας χωρίς να προσδιορίζει τον χρόνο που θα χρειαστεί για να γίνεται ορατό στον μέσω Έλληνα.

Χωρίς πολλές περιστροφές αυτό που έχει αξία είναι ότι ο μεν Καραμανλής με τις "μαύρες" θέσεις του εξασφαλίζει δύο πράγματα:
α) Εάν εκλεγεί τότε θα μπορεί να εφαρμόσει την "εύκολη" για αυτόν λύση ώστε να δικαιολογεί τον τίτλο του κυβερνήτη αλλά και την υπόσταση του κράτους "λιώνοντας" στην κυριολεξία τον πολίτη με το επιχείρημα "σας τα είχα πει και πρέπει να διαφυλάγω το δημόσιο συμφέρον", άσχετα αν αυτό είναι συμφέρον των ολίγων. β) και δεύτερον να έχει βγάλει την "ουρά του απέξω" και να μην διαχειριστεί την "καυτή πατάτα". Είναι γεγονός ότι ίσως για πρώτη φορά , οι προεκλογικές εξαγγελίες ενός κόμματος εξουσίας έχουν τόσο σκληρές υποσχέσεις. Επειδή δεν είναι δυνατόν να θεωρηθεί ο Καραμανλής ειλικρινής μετά από τα πεντέμισι χρόνια εξουσίας του τα οποία καταδείχθηκαν για την ασυνέπεια και την αμφισημότητα του ,θεωρώ ότι οι προεκλογικές "σκληρές εξαγγελίες" έγιναν ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ .Γιατί είναι και ο ίδιος πεπεισμένος ότι η Ελληνική οικονομία θα περάσει από Συμπληγάδες μια και τα στοιχεία που διαθέτει δείχνουν μια τάση προς την χρεωκοπία της. Έτσι στην περίπτωση αυτή ο κύριος Καραμανλής ως απερχόμενος πρωθυπουργός θα είναι αυτός που είπε την αλήθεια! για πρώτη και μοναδική φορά σβήνοντας με σφουγγάρι τα ψέματα των πεντέμισι χρόνων διακυβέρνησης του.

Ο δε Παπανδρέου Γ. τραβά σίγουρα προς την εξουσία όπως όλα δείχνουν , αλλά σίγουρα και μόνον για την
κατάκτηση αυτής.
Σίγουρα δεν μπορούμε να προδικάσουμε το όραμα του ή τις εξαγγελίες του ή τις υποσχέσεις του αλλά αναλογίζοντας τα μέχρι τώρα δεδομένα της κατάντιας του κράτους οφείλουμε να είμαστε αν μη τι άλλο προσεκτικοί .

Είναι τουλάχιστον αφέλεια να πιστεύει κανείς ότι οι του ΠΑΣΟΚ δεν γνωρίζουν "
ακόμα" τι έχουν να διαχειριστούν με την λήψη της εξουσίας. Τώρα κάποιος μπορεί να πει ότι εάν τα πράγματα είναι κάπως έτσι και ότι οι λύσεις είναι εφικτές μετά από ζητούμενες ανατρεπτικές θυσίες όποιες και εάν αυτές είναι, ...τότε γιατί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει μια τέτοια αποδοχή όπως όλα δείχνουν;

Οι λόγοι είναι πολλοί ....,...ο ποιο σημαντικός ίσως ...είναι ότι "
ο πνιγμένος πιάνεται από τα μαλλιά του" και στην προκειμένη περίπτωση "πνιγμένος είναι ο μέσος αφαιμαγμένος από την διακυβέρνηση της ΝΔ Έλληνας.

Η αλήθεια είναι ότι συγκεκριμένο πρόγραμμα από το ΠΑΣΟΚ και τον πρόεδρο του δεν έχουμε ακούσει , πέραν γενικοτήτων που όμως
τουλάχιστον ξεκάθαρα δεν έχουν στον στόχο τους μισθούς και συντάξεις....κάτι είναι και αυτό. Κοντός ψαλμός αλληλούια ...σε λίγες ώρες θα ΔΟΥΜΕ και το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ από τον πρόεδρο του στην ΔΕΘ.

Ελπίζουμε να μας αναπτερώσει το ηθικό και τις ελπίδες δίνοντας
συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα στο μέλλον μας και το πως συγκεκριμένα δεν θα "βουλιάξουμε" μια και ο ίδιος το έχει εντοπίσει αυτό. Ίδωμεν!

Το σίγουρο είναι ότι κανείς δεν αγγίζει το μέλλον μας μόνον το επικαλούνται ζητώντας μόνον θυσίες χωρίς ίχνος αυτοκριτικής για το πως φτάσαμε έως εδώ. Η διάθεση πλέον δεν είναι αρκετή για να πειστεί κάποιος . "Πιάσαμε πάτο"..... καιρός είναι η αξιολόγηση μας από αυτούς που ζητούν την εξουσία να έχει ως βάση την ζητούμενη κάθε φορά θυσία από όλους εμάς .

Δεν υπάρχουν σχόλια: