ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.9.09

ΧΕΡΙ - ΧΕΡΙ, ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ


Το Νο2 της «Χρυσής Αυγής» στα ψηφοδέλτια του Καρατζαφέρη

Παρά την αντίδραση κοινωνικών οργανώσεων, ο ΛΑΟΣ ενέταξε στις τάξεις του τον υπαρχηγό της «Χρυσής Αυγής» Δημήτρη Ζαφειρόπουλο.

Ο περί ου ο λόγος θα κοσμεί το ψηφοδέλτιο του κόμματος στο νομό Αχαΐας και ήδη έχει ξεκινήσει τον προεκλογικό αγώνα του εκδίδοντας ανακοινώσεις κατά της Ν.Δ.

Την ίδια στιγμή ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, Γιώργος Καρατζαφέρης, έβαλε τέλος στο σίριαλ με την υποψηφιότητα του Ηλία Ψινάκη. Σε χθεσινή του ανακοίνωση, εξηγώντας τη μη ένταξη του γνωστού τηλεπαρουσιαστή ριάλιτι στα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ είπε μεταξύ άλλων ότι «ο χρόνος επωάσεως της ιδέας δεν ήταν αρκετός για τελικές αποφάσεις». Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι το ΛΑΟΣ επιμένει στην άποψή του για την προσέγγιση των μη πολιτικοποιημένων πολιτών, ιδιαιτέρως νεότερων ηλικιών, με την επιστράτευση ατόμων που έχουν απήχηση σε αυτό το χώρο.

Αντίθετα, ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Γιώργος Ανατολάκης θα είναι τελικά υποψήφιος με τον ΛΑΟΣ στη Β' Πειραιώς.

Α.Ν.Γ.

πηγη Ελευθεροτυπία

Δεν υπάρχουν σχόλια: