ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.10.09

Και ο μήνας σήμερα έχει 7..

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη



Είναι το όρος Μερού, στην ινδική παράδοση, η κατοικία των θεών. Η σημερινή ονομασία του όρους αυτού είναι Καϊλάς και βρίσκεται στην οροσειρά των Ιμαλάϊων. Στους πρόποδες του όρους αυτού σε ύψος 6000 μ. βρίσκεται μια λίμνη και μέχρι σήμερα διεξάγεται σε αυτή ένα είδος φυλετικής μύησης, επειδή πιστεύεται ότι στο βάθος της λίμνης κατοικούν οι δράκοντες Νάγκας. Σκοπός αυτής της τελετουργίας είναι ο υποψήφιος, μετά από μια εκστατική τελετή που περιλαμβάνει το ψάλσιμο κάποιων ιερών μελωδιών, να αψηφήσει τον φόβο του για τους ιερούς δράκοντες και να μπει μέσα στην κρύα λίμνη. Το παράδοξο είναι ότι δεν ξέρουν κολύμπι και για αυτό είναι κάποιοι που τους σταματούν όταν φτάνουν στα βαθιά, καθώς μέσα στην μανία τους τρέχουν προς το κέντρο της λίμνης αψηφώντας τα πάντα.. Το όρος Μερού για τον Εσωτερισμό, συμβολίζει τον Βόρειο πόλο (του αστρικού Θόλου) και λέγεται ότι έχει 7 χρυσά και 7 ασημένια σκαλοπάτια που οδηγούν σε αυτό.


Και ο μήνας σήμερα έχει 7, ενώ μετράμε αντίστροφα την 97η μέρα των 100 πρώτων ημερών του κ. Παπανδρέου. Η τελετουργία έγινε για τους νέους Υπουργούς και εύχομαι για το καλό όλων μας, όταν εκείνοι κολυμπούν σε βαθιά χωρίς να γνωρίζουν κολύμπι, να υπάρχουν «οι κάποιοι» για να τους σταματούν. Για κάποιους, αυτός ο αριθμός βρίσκεται παντού.

Το 7 εννοώ. Στο παντελόνι της στολής του Πολεμικού Ναυτικού, που έχει 7 τσακίσεις, οι οποίες συμβολίζουν τις 7 θάλασσες. 7 οι πλανήτες που ήταν γνωστοί στην αρχαιότητα. Σύμφωνα με τη Βίβλο, ο Νώε πήρε στη Κιβωτό 7 ζεύγη από κάθε είδος πτηνών. Στη Κίνα, πιστεύεται ότι η έβδομη μέρα του πρώτου φεγγαριού του έτους είναι τα γενέθλια της ανθρωπότητας και όλοι γιορτάζουν γενέθλια αυτή τη μέρα. Σε 7 μέρες, κατά τη χριστιανική παράδοση, ο Θεός έφτιαξε τον κόσμο. 7 τα θαύματα του κόσμου, 7ψυχες κι οι γάτες. 7 τα θανάσιμα αμαρτήματα. Λαγνεία, λαιμαργία, απληστία, οκνηρία, οργή, ζήλια και η μητέρα των αμαρτιών, αλαζονεία.

Μένει να δούμε με πόσα από αυτά θα αμαρτάνουν οι νέοι Κυβερνώντες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: