ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.10.09

CSI Βερολίνο


Κείμενο: Γιάννης Χατζημανώλης
Φωτογραφία: wikipedia



Χαράς ευαγγέλια για τους απανταχού συνομωσιολάγνους, μιας και επιστήμονες από το πανεπιστήμιο του Κονέκτικατ υποστηρίζουν, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι το κρανίο που μέχρι τώρα θεωρείτο ότι άνηκε στον Αδόλφο Χίτλερ, είναι τελικά γυναικείο.



Σύμφωνα με τα επισήμως καταγεγραμμένα γεγονότα, ο ηγέτης της ναζιστικής Γερμανίας βρέθηκε νεκρός σε μια αποθήκη μαζί την ερωμένη του Εύα Μπράουν από Σοβιετικούς στρατιώτες μετά την κατάληψη του Βερολίνου από τις συμμαχικές δυνάμεις εν έτει 1945. Οι λεπτομέρειες αναφέρουν ότι ο Χίτλερ αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι αφού είχε πρώτα καταναλώσει ένα χάπι κυανίου. Το κομμάτι του κρανίου του αποτέλεσε μέρος συλλογής που διατηρήθηκε από την Σοβιετική αντικατασκοπεία και ήρθε σε κοινή θέα μόλις το 2000.

Ήταν το έναυσμα για το History Channel προκειμένου να ξεκινήσει γυρίσματα ενός αφιερωματικού ντοκιμαντέρ. Ανέθεσε λοιπόν στον Νικ Μπελαντόνι, αρχαιολόγο του πανεπιστημίου του Κονέκτικατ την σχετική εγκληματολογική έρευνα, η οποία έμελλε να αποδειχθεί λίαν ανατρεπτική. Οι πρώτες ενδείξεις των εξετάσεων διέφεραν αρκετά από αυτές που περίμενε ο Μπελαντόνι, αφού το κρανίο ταίριαζε περισσότερο σε έφηβο ή σε γυναίκα παρά σε ενήλικα άντρα.



Όπως ήταν αναμενόμενο, τα αποτελέσματα έχρηζαν περισσότερης ανάλυσης, ήτοι σε εξέταση DNA, πράγμα που επιβεβαίωσε τις αρχικές εκτιμήσεις του Μπελαντόνι αφού απέδειξε ότι το καύκαλο άνηκε σε γυναίκα 20 – 40 ετών, και όχι στον Χίτλερ, που μπορεί να μην ήταν και το πρότυπο της αρρενωπότητας, αλλά δύσκολα θα μπορούσε να περαστεί και για χυμώδης Βερολινέζα. Κάποιος βέβαια θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι το κρανίο είναι της Εύας Μπράουν, αλλά ούτε κάτι τέτοιο μπορεί να είναι σίγουρο, αφού από την μια μεριά έχουμε χαμηλής ποιότητας δείγμα κι από την άλλη δεν υπάρχει ίχνος DNA της ερωμένης του Χίτλερ για ταυτοποίηση.



Μπερδευτήκατε; Μπείτε στην ουρά γιατί δεν είστε οι μόνοι. Άλλωστε αυτό το πέπλο μυστηρίου είναι που ενισχύει την συνομωσιολογία: θεωρίες ότι τελικά ο Χίτλερ δεν αυτοκτόνησε αλλά ουσιαστικά σκηνοθέτησε τον θάνατο του και διέφυγε από το Βερολίνο προς άγνωστη κατεύθυνση με επικρατέστερη εκδοχή κάποια χώρα της Νοτίου Αμερικής. Οι ίδιοι οι Ρώσοι που βρήκαν τις σωρούς το 1945 δεν υπήρξαν ποτέ ξεκάθαροι. Υποστήριξαν, ότι όταν βρήκαν το πτώμα του Χίτλερ έλειπε ένα κομμάτι του κρανίου αλλά δεν το αναζήτησαν παρά μόνο το 1946, όταν μια ειδική ομάδα επέστρεψε στο σημείο εκείνο και το επανέκτησε, πράξη που ουδέποτε αποδείχθηκε. Όσο για την υπόλοιπη σωρό, υποτίθεται ότι ετάφη στο Μαγδεμβούργο, πόλη της (Ανατολικής φυσικά) Γερμανίας, έως την εκταφή της και εν συνεχεία την (τόσο βολική) αποτέφρωση της το 1970.



Μπελαντόνι και λοιποί ερευνητές σηκώνουν τα χέρια ψηλά αδυνατώντας να καταλήξουν σε ένα τελικό συμπέρασμα. Γεγονός πάντως είναι ότι ακόμα κι αν o Αδόλφος είχε διαφύγει τελικά από τους συμμάχους, μάλλον είναι δύσκολο να μας το επιβεβαιώσει πλέον ακόμα κι αν όλα τα εγκλήματα του παραγράφονταν. Βλέπετε, ο μυστακοφόρος ηγέτης θα έκλεινε αισίως τα 120 τον περασμένο Απρίλιο...

ΠΗΓΕΣ: www.naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: