ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.10.09

Νωπές σκέψεις..


Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

Ήττα. Ήττα μεγάλη. Ήττα Καραμανλή. Ήττα δημοσκόπων.

Νίκη. Νίκη μεγάλη. Νίκη Παπανδρέου. Νίκη δημοκόπων.

Ακόμα μία νίκη του δικομματισμού. Ακόμα μία ήττα της δημοκρατίας.

Ο Έλληνας απέδειξε ότι δε θέλει να ακούσει την αλήθεια. Θέλει να ακούει τα ωραία λόγια τα μεγάλα. Μόνα αυτά ερεθίζουν τα αυτιά του και κινούν τη χείρα του. Γουστάρει να μεταφέρει τα προβλήματα στο μέλλον. Τον νοιάζει το εικονικό ευ ζην, το πλαστικοποιημένο. Θα καλύψει τους φόβους του, πίσω από την προοπτική της «πράσινης ανάπτυξης», ελπίζοντας. Θα παραπλανήσει τους ευρωπαίους με τα δώρα, ξεχνώντας ότι αυτοί πια δεν έχουν άλλα να του παράσχουν, νομίζοντας ότι τους ξεγέλασε αλλά γνωρίζοντας ότι κοροϊδεύει τον ίδιο του τον εαυτό.

Θα χαρεί, ευελπιστώντας να έχει καλύτερες πιθανότητες να προσληφθεί στο Δημόσιο. Θα συνεχίσει να πηγαίνει διακοπές με δάνειο από τις τράπεζες. Η πρόσθετη δυσκολία του Γιώργου Παπανδρέου είναι να πείσει τον έλληνα ότι πρέπει να μαζευτεί, ότι πρέπει να αλλάξει τις συνήθεις του ψευτοlarge ανατολίτη.

Μπορεί να το κάνει μόνο αν του επιβάλλει ξένους συμβούλους για να τον καταπιέσουν με τον αέρα των «ειδικών» και να αλλάξει ριζικά φιλοσοφία. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει γιατί έχει αναπτύξει μια σχέση αγάπης και συμπόνιας, που τώρα θα αποτελέσει το βασικό εμπόδιο στο να γίνει άτεγκτος και αυστηρός στην ελληνική συνήθεια του «δε πα να βρέχει». Με τη φιλοσοφία του «κοντά στον πολίτη» δεν μπορείς να γίνεις «ο τεχνοκράτης» και ο φοροτεχνικός που χρειάζεται η χώρα.

Μένει λοιπόν να δούμε αν ο Γιώργος Παπανδρέου εκμεταλλευτεί θετικά τη καθαρή εντολή που του έδωσε ο ελληνικός λαός, προχωρώντας σε τομές αναγκαίες και δεν θα διστάσει μπροστά στα μικροκομματικά συμφέροντα, στις μικροπολιτικές λογικές και στα ΤΙΤΑΝοεκδοτικά συμφέροντα να κάνει τη ρήξη στη πήξη του σημερινού αδιεξόδου. Μένει να δούμε αν θα φανεί πιο τολμηρός, πιο αποφασισμένος και λιγότερο προστατευτικός σε «φίλους» και φιλάδελφους, από τον προκάτοχό του. Αν θα τιμήσει και θα εξυψώσει το όνομά του και δεν θα το καταρρακώσει όπως ο απελθών κληρονικώ δικαίω άρχοντας

ΥΓ Η φωτογραφία είναι έργο του άγγλου ζωγράφου Sickert Walter Richard και έχει τίτλο «Ανατολίτης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: