ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.10.09

ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΤΗΣ ΕΕ...ΣΤΗΝ ΝΤΟΡΑ


Απαράδεκτες διατυπώσεις στην έκθεση της Ε.Ε. για τις σχέσεις Ελλάδας - Τουρκίας και Αιγαίο.

Η απόρρητη έκθεση της Ε.Ε. για τις διμερείς σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας δείχνει τα κενά της εξωτερικής πολιτικής επί κυβέρνησης Ν.Δ.Απαράδεκτες διατυπώσεις για τις σχέσεις Ελλάδας- Τουρκίας και το Αιγαίο περιλαμβάνονται στο απόρρητο σχέδιο έκθεσης της Κομισιόν για την Τουρκία- που έχουν στη διάθεσή τους «ΤΑ ΝΕΑ»-, ενώ και το κεφάλαιο για την Κύπρο δεν κρίνεται ικανοποιητικό.

Η νέα ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών βρίσκεται αντιμέτωπη με τα κενά και την εγκατάλειψη της εξωτερικής πολιτικής στην οποία είχε οδηγήσει τη χώρα η κυβέρνηση της Ν.Δ. Το σχέδιο έκθεσης της Κομισιόν για την Τουρκία - το οποίο χαρακτηρίζεται απόρρητο- η Αθήνα το παρέλαβε μόλις χθες, και μάλιστα εξωδίκως.

Το πλέον απαράδεκτο κεφάλαιο της έκθεσης τιτλοφορείται «Ειρηνική επίλυση συνοριακών διαφορών» και δείχνει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση τηρεί στάση Ποντίου Πιλάτου για το Αιγαίο.


ΝΕΑ

2 σχόλια:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΒΟΥΡΑ είπε...

Μόλις εγκαινιάσαμε τον ιστοχώρο 'ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΒΟΥΡΑ'.

Σ’ αυτό τον ιστοχώρο θα παρουσιάζουμε δηλώσεις πολιτικών και άρθρα δημοσιογράφων που θεωρούμε ότι προσβάλλουν την νοημοσύνη των πολιτών και θα τα σχολιάζουμε, δίνοντας σας φυσικά την ευκαιρία να εκφράσετε τις απόψεις σας, στα πλαίσια πάντα ενός δημοκρατικού διαλόγου.

Θα συλλέγουμε δηλαδή όλη τη σαβούρα που κυκλοφορεί, και θα την δίνουμε στη κρίση του λαού.

Ευχαριστούμε,

ΣΑΒΟΥΡΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ

http://politikisavoura.blogspot.com

aris53m είπε...

δηλαδή που κάναν λάθος??