ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.10.09

Ποιοι και γιατί κατηγορούν σήμερα τον Καραμανλή


Μετά την παραίτηση Καραμανλή ακούω συνεχώς κάτι απίστευτους τύπους σαν τον Τσιτουρίδη, την Πιπιλή και την Παπακώστα να τον κατηγορούν σχεδόν για τα πάντα! Αυτοί που μέχρι να παραιτηθεί ορκίζονταν στο όνομά του και τον χαρακτήριζαν το ισχυρό χαρτί της ΝΔ! Αυτοί που αν δεν παραιτείτο από μόνος του, δεν θα τολμούσαν να πουν το παραμικρό εις βάρος του, σπεύδουν τώρα να του φορτώσουν ακόμη και τη Ντόρα! Πραγματικά, ο Καραμανλής έκανε πολλά λάθη, όχι όμως αυτά που του καταλογίζουν οι παραπάνω.
Παρότι, σε πολλά θεωρούμε τη στάση του έως και ύποπτη, εντούτοις όσο και αν το σκεφτούμε, καταλήγουμε πως ο παρακάτω είναι ο πραγματικός λόγος για την πτώση Καραμανλή:


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δρυος πεσούσης πας ανήρ ξηλεύετο