ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.10.09

Το Σουηδικό ....."αβγό του φιδιού"


Επειδή δεν ξέρω πόσα από αυτά που συμβαίνουν πράγματι στον κόσμο τα μαθαίνετε, αφού, παρά το διαδίκτυο, η πληροφόρηση είναι (τηλε)κατευθυνόμενη, αποφάσισα να μεταφράσω περιληπτικά ένα άρθρο του φύλλου (01-10-09) της έγκριτης σουηδικής εφημερίδας DagensNyheter για μία πρωτάκουστη, για ευνομούμενη πολιτεία, υπόθεση παραπληροφόρησης της κοινής γνώμης σε θέματα μεταναστευτικής πολιτικής. Είναι υπόθεση που αφορά άμεσα και εμάς, ιδίως από τον περασμένο Δεκέμβρη, και θα μας αφορά στο μέλλον περισσότερο, μια και οι κλώσσες των αβγών του φιδιού πολλαπλασιάζονται στη χώρα μας.
Πρόκειται για την έκδοση του βιβλίου του Γκέλερτ Ταμάς «Οι απαθείς: Περί ισχύος, μύθων και χειραγώγησης». Σε αυτό ο συγγραφέας καταγράφει με λεπτομέρεια (σε 600 σελίδες!) την υπόθεση της χειραγώγησης της κοινής γνώμης και του Κοινοβουλίου της Σουηδίας από επιτελείς του Υπουργείου Μετανάστευσης στην προμελετημένα λάθος αντίληψη πως υπήρχαν στοιχεία που συνηγορούσαν πως μεταναστευτικές οικογένειες βασάνιζαν τα παιδιά τους για να εμφανιστούν ότι έχουν ψυχικά προβλήματα, με το σκοπό της απόσπασης από τις αρχές Άδειας Παραμονής για ανθρωπιστικούς λόγους.
Είναι μία συγκλονιστική διήγηση του πώς μία κοινωνία εγκαταλείπει τις θεμελιώδεις αξίες της για λόγους σκοτεινών σκοπιμοτήτων.


Μιχάλης Τζιώτης

ΤΟ ΑΒΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: