ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.10.09

Ποιοι, με ποιους τρόπους ή μεθοδεύσεις, προσπαθούν να επηρεάσουν τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη;


Παρακολουθούμε τελευταία δημοσιεύματα στο ημερήσιο τύπο που αφορούν τον ευαίσθητο τομέα της ΕΥΠ. Εμείς ως ένας ιστοχώρος που εκφράζει την αγωνία των ενεργών πολιτών μας ενδιαφέρει η εθνική μας υπηρεσία να λειτουργεί μέσα στα θεσμοθετημένα πλαίσια για το καλό της χώρας μας.
Κάθε εσωτερική τριβή και κάθε αντιπαράθεση στελεχών της μας θλίβει και μας προβληματίζει.

Έχουν γραφτεί πολλά κατά καιρούς και προσπαθούμε να ανιχνεύσουμε πίσω από αυτά μια άλλη γραφή που εκφράζει το κάθε δημοσίευμα. Από τη σημερινή "Καθημερινή"(βλέπε δημοσίευμα εδώ) διαπιστώνουμε ότι το αόρατο σύστημα προσπαθεί και πάλι να αποκτήσει πρόσβαση στη νέα ηγεσία.

Η παροχή αποκλειστικών ειδήσεων σε έναν δημοσιογράφο, είναι μία παλιά, δοκιμασμένη και σε πολλές περιπτώσεις πετυχημένη μέθοδος για μία ακόμη επιτυχία ενός μέσου πληροφόρησης. Το θέμα είναι ποιος εξετάζει τις σκοπιμότητες των διαρροών και τι πιθανόν να κρύβεται από πίσω από το μπερντέ του εκάστοτε σκηνικού... είναι στημένο; ή πράγματι πληροφορεί τον αναγνώστη;

Ο νέος υπουργός του νεοσύστατου υπουργείου της Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχ. Χρυσοχοΐδης δήλωσε χθες "συγκινημένος για την επιστροφή του έπειτα από έξι χρόνια" στο υπουργείο, ενώ ανέφερε ότι δόθηκαν κατά το παρελθόν "σπουδαίοι αγώνες για την προστασία του πολίτη". Επίσης ότι στην αρμοδιότητα του υπουργείου θα υπάγονται η αστυνομία, η ΕΥΠ, η πυροσβεστική, το λιμενικό καθώς και η διαχείριση κρίσεων με την πολιτική προστασία. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

Σήμερα το δημοσίευμα...

Στα παραπάνω πρέπει κανείς να ψάξει τις σκληρές δηλώσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στη βουλή και να σημειώσει ειδικότερα αυτές του Νέστορα της πολιτικής Απόστολου Κακλαμάνη για την ΕΥΠ επί ΝΔ.

Να θυμηθούμε τι; και από που να αρχίσουμε;

Την επερώτηση του ΠΑΣΟΚ και τις καταγγελίες Αλαβάνου για παρακολουθήσεις πολιτικών; Το σκάνδαλο των υποκλοπών που "αποκάλυψε" η κυβέρνηση Καραμανλή, αλλά δεν διαλευκάνθηκε ποτέ; Το θάνατο Τσαλικίδη; Τη περίπτωση των Πακιστανών ή τις συλλήψεις στελεχών της ΕΥΠ κοντά στη κατοικία του Προέδρου της Δημοκρατίας; ...κλπ

Πάντα υπήρχαν σχετικές ή ακόμη και αποκλειστικές δημοσιεύσεις, πιθανόν από διαρροές από τα σκοτεινά κέντρα, που έχουν ριζώσει εκεί αλλάζοντας αποχρώσεις από το ελαφρύ φόντο του πράσινου έως το απέραντο βαθύ γαλάζιο του πράσινο-γαλάζιου μηχανισμού.

ΔΕΝ μπορούμε να ξέρουμε πως λειτουργούν αυτές οι υπηρεσίες... από μόνοι τους φροντίζουν να μας δίνουν τα απαραίτητα στοιχεία ούτως ώστε να μπορούμε να εικάζουμε τη κάθε φορά που βλέπουμε ένα παρόμοιο δημοσίευμα το οποίο χτυπάει τεχνηέντως πρόσωπα που ΔΕΝ τους εξυπηρετούν.

"Φωτογραφίζουν" πρόσωπα και μετά φροντίζουν να ενημερώνουν τους πολιτικούς προϊσταμένους τους με την αποδελτίωση της πληροφορίας!!! Τόσο εύκολο είναι να "κάψεις κάποιον" ΜΗ αρεστό!!! Μ' αυτές τις μεθόδους κατευθύνουν όλες τις πολιτικές ηγεσίες και διασώζουν τη δική τους δράση εμφανιζόμενοι ως "αναντικατάστατοι", ως αναγκαίοι του ίδιου συστήματος...

Αναλύοντας λοιπόν όλα αυτά... επιτρέπεται και σε μας να εικάσουμε, ότι τα δημοσιεύματα αυτά δεν είναι καθόλου αθώα με τις τρεις θέσεις που πιθανόν να κριθεί να αλλάξουν τα αντίστοιχα πρόσωπα στη υπηρεσία.

Ποιους φωτογραφίζουν με τις διαρροές αυτοί μόνο ξέρουν...ποιους θέλουν να "κάψουν"; ή ποιους θα θεωρήσουν ουδέτερους, άφθαρτους, καταλληλότερους και ικανούς πάλι αυτοί ξέρουν!!!

Θα με ρωτήσεις και εσύ τίμιε αναγνώστη μας τι γνωρίζουμε και γιατί τα γράφουμε όλα αυτά. Εμείς ΔΕΝ γνωρίζουμε τίποτα παραπάνω από τις συνήθεις διαρροές του ιδίου μηχανισμού. Απλά αρχειοθετούμε και με την απλή λογική επισημαίνουμε τα αυτονόητα.

Από τις συνήθεις διαρροές η ανάδειξη και η δημοσιοποίηση της ανακοίνωσης 29-6-04 (βλέπε φώτο). Ένα απλό έγγραφο των συνδικαλιστών της ΚΥΠ για την προώθηση της συγκεκριμένης ιδιωτικής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, που ακριβώς εκείνη την περίοδο έκανε τις υποκλοπές! Εκείνο το σκάνδαλο που ποτέ δεν ήρθε στο φως της δημοσιότητας!!!

Και οι σημερινοί συνδικαλιστές με τις διαρροές τους, τότε σιωπούσαν... και προπαγάνδιζαν την εταιρεία του σκανδάλου...Ένα απλό έγγραφο για συγκεκριμένη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας!!!

Μας επιτρέπεται λοιπόν τώρα και εμείς να κάνουμε συνειρμούς και υποθέσεις;
ΝΑΙ αλλά ΔΕΝ μπορούμε να αποδείξουμε τίποτα!!!

Αυτό που μπορούμε όμως να φωνάξουμε είναι:
"που ήταν όλοι αυτοί όταν γίνονταν οι παρακολουθήσεις; ή είναι είναι σύμπτωση η μαζική εγγραφή στελεχών μιας υπηρεσίας παρακάμπτοντας τη θυγατρική τηλεφωνία του κρατικού τότε ΟΤΕ;"

ΣΣ: Απορία άξιον είναι και το τότε κυβερνητικό πακέτο προσφοράς της ίδιας εταιρείας. Προσφορές με επιτήρηση;

Μετά τα παραπάνω ελπίζουμε ο νέος υπουργός να βάλλει τα πράγματα στη θέση τους και να πάψει αυτό το κόσκινο των διαρροών της ΕΥΠ.

Από τη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ περιμένουμε να πράξει όλα αυτά που έχουμε καταγράψει από τις αγορεύσεις βουλευτών του, κατά τη περίοδο της δεξιάς διακυβέρνησης και να αποκαταστήσει το κύρος αυτής της πράγματι τρωθείσης σε αξιοπιστία εθνικής μας υπηρεσία.

Είμαστε σίγουροι ότι οι γαλοζοπράσινοι συνδικαλιστές επί υπουργίας Μιχάλη Χρυσοχοϊδη θα πάψουν να ελέγχουν με μηχανισμούς την ΕΥΠ, αλλά η λειτουργία της να βασίζεται στα αξιοκρατικά θεσμοθετημένα όργανα της πολιτείας.
ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: