ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.10.09

Ο ΟΛΙ ΡΕΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΝΤΑΞΙΑΚΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

Με την εκλογή Παπανδρέου τα γεγονότα έχουν μορφή αλυσιδωτής αντίδρασης.
Τα Σκόπια έχουν χαρακτηριστεί υποψήφια χώρα από τις 16 Δεκεμβρίου 2005, αλλά δεν έχει δοθεί ημερομηνία έναρξης των ενταξιακών διαπραγματεύσεων
Την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με τα Σκόπια, σχεδιάζει να εισηγηθεί με έμμεσο ή άμεσο τρόπο την προσεχή Τετάρτη, ο αρμόδιος Επίτροπος για τη διεύρυνση, Ολι Ρεν ενώ κρίσιμες για τη διαμόρφωση της τελικής διατύπωσης είναι οι επόμενες 3-4 μέρες.

"ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ" ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ! ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ"

Δεν θα ήθελα να θεωρηθώ "γραφικός" αλλά γνωρίζοντας τις εμμονές των Σλάβων γειτόνων μας και τις πράξεις τους για την αποδόμηση της ιστορικής αλήθειας θεωρώ ότι οι διαπραγματεύσεις θα περατωθούν προς όφελος μας κραδαίνοντας η Ελληνική κυβέρνηση την "Δαμόκλειο Σπάθη" του ΒΕΤΟ .


ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ "ΑΝΑΤΡΕΨΤΕ" ΤΟ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΠΟΥ "ΕΦΤΙΑΞΑΝ" ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΝΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: