ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.2.11

Παγκόσμια Απεργία!!!

Διαδώστε την ιδέα της πρώτης παγκόσμιας απεργίας εναντίον της συντεχνία τραπεζών-κυβερνήσεων-εταιριών
και ενάντιον της μετατροπής του ανθρώπου
σε σύγχρονο σκλάβο.
 Ας μετατρέψουμε την 21η Δεκεμβρίου 2012 από ημέρα καταστροφής και αμφιβολίας, όπως μερικοί προσπαθούν να την παρουσιάσουν, σε ημέρα δημιουργίας και ελπίδας για το ανθρώπινο γένος.
Το ότι χρησιμοποιούμε ορισμένα ντοκιμαντέρ για την ενημέρωση του κόσμου, δεν σημαίνει ότι ενστερνιζόμαστε πλήρως τις απόψεις τους, απλά χρησιμοποιούμε ορισμένες αλήθειες που βοήθησαν και εμάς να κατανοήσουμε τον κόσμο γύρω μας.

Το www.savetheday.com δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα.

Η ομάδα του savetheday com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η παγκόσμια απεργία είναι στα πλαίσια τών παγκοσμίων οργανώσεων, τών άπειραρίθμων παγκοσμίων ημερών για την κάθε ασήμαντη μαλακία όπως το πλύσιμο τών χεριών, τού σβήστε τα φώτα για μία ώρα.

Δηλαδή Παγκόσμιος Διακυβέρνησις.

Ο όρος παγκόσμιος είναι ποινικοποιημένος και καλώς γιατί παρατηρούμε ότι όλοι οι υπάλληλοι όπως ο Τζέφρυ είναι υποχρεωμένοι όπου βρεθούν και όπου σταθούν να μιλάνε για κάτι Παγκόσμιο και κυρίως για Παγκόσμια Διακυβέρνησι και Κυβέρνησι.