ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.3.11

ΕΚΤΑΚΤΟ:Γιαουρτώθηκε ο Πάγκαλος απόψε στα Καλύβια

Ενώ ήταν σε ταβέρνα για φαγητό.300 περίπου εξαγριωμένοι κάτοικοι της περιοχής τον γιουχάρησαν έντονα και του πέταξαν γιαούρτια.
Οι πολίτες εισέβαλαν στην ταβέρνα ΤΡΙΓΩΝΟ όπου γευμάτιζε ο Θόδωρος Πάγκαλος όπου τον γιουχάρισαν έντονα και του πέταξαν γιαούρτια.ΜΑΤ και δυνάμεις ΔΙΑΣ έσπευσαν στην περιοχή προκειμένου να τον προστατεύσουν.Αυτη την ώρα, λίγο πρίν τα μεσάνυχτα κάτοικοι, ΜΑΤ και ΔΙΑΣ  έχουν στρατοπεδεύσει έξω από την ταβέρνα ΤΡΙΓΩΝΟ όπου βρίσκεται ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ενώ αυτός έχει έντονη λογομαχία με ομάδα πολιτών που βρίσκεται μέσα στην ταβέρνα.
STOPCARTEL

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Oxi giaourtia vre paidia!!!etsi tha xasi kila!kana paidaki i kana arni sti souvla,min mas pathi aki tipota!!!!